16/10/2026
Δήμος

Συνάντηση Γ. Στάντζου στο Πυθαγόρειο

IMG_20191010_145054

 

Την Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο, του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στο Πυθαγόρειο, στην οποία συμμετείχαν μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Στάντζος, οι Πρόεδροι Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Βαλκαμλής Βασίλειος, κ. Διονυσίου Γεώργιος, κ. Καρράς Ευάγγελος και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.
Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση και την παροχή επεξηγήσεων σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο καλούνται να λειτουργήσουν οι κοινότητες και οι αιρετοί άρχοντες αυτών.
Συζητήθηκαν θέματα βελτίωσης του τρόπου αποκομιδής απορριμμάτων, καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων, το θέμα της πάγιας προκαταβολής αλλά και θέματα ειδικότερου ενδιαφέροντος που απασχολούν τις κοινότητες.
Στα πλαίσια της συνάντησης και προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη συνεργασία του κεντρικού Δήμου με τους Προέδρους, αποφασίσθηκε από κοινού, πέραν της καθημερινής επαφής με τις αρμόδιες υπηρεσίες, η καθιέρωση παρόμοιων συναντήσεων σε μηνιαία βάση.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Τα θέματα της συνεδρίασης στις 22 Οκτωβρίου

Σάμος: Χωρίς φοιτητική στέγη 42 δικαιούχοι στο Καρλόβασι

ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο: Ζητά από τον Δήμο κίνητρα για να μείνουν γιατροί και νοσηλευτές στο νησί

1,2 εκατ. ευρώ για αγορά ακινήτου στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Θετική ψήφος της ΑΝΑ.Σ.Α. για το Μουσείο Ναυπηγικών Τεχνών

Δήμος Δυτικής Σάμου: Παρέμβαση για τις συμπτύξεις στο Λύκειο Καρλοβασίου