19/06/2026
Πολιτικά

Συνάντηση Γιάννη Μπαλάφα με εκπροσώπους εργαζομένων της Υπηρεσίας Ασύλου


Συνάντηση με το Σωματείο των εργαζομένων  συμβασιούχων ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) της Υπηρεσίας Ασύλου θα έχει αύριο Πέμπτη, 11:00π.μ., ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, στο πλαίσιο της  48ωρης απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι.

Σε σχέση με το κύριο αίτημα, που είναι η «άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων μισθών και η επίτευξη της ομαλοποίησης της μισθοδοσίας του προσωπικού ορισμένου χρόνου», το Υπουργείο είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους εντός των επόμενων 2 ημερών και αυτό διότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η σημαντική καθυστέρηση, που όντως υπήρξε, οφείλεται σε τεχνικές γραφειοκρατικές δυσκολίες, οι οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα επαναληφθούν και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στη συνάντηση θα τεθούν και θα συζητηθούν με τους εκπροσώπους του Σωματείου τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους  συμβασιούχους, στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού και αποτελεσματικού διαλόγου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Στοχοποίηση των προσφύγων» καταγγέλλει η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ για τη σύσκεψη του δήμου

Το ΚΚΕ Σάμου επικρίνει τις αντιδράσεις για τη μεταφορά μεταναστών

Αλλαγές στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου: Φεύγει ο Κουτουλάκης, έρχεται ο Μάγγος

Επιβεβαιώνεται η μεταφορά μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο: Οι διαβεβαιώσεις Πλεύρη στον Στεφανάδη

Παράταση για τις ιαματικές πηγές ζητούν ο Δήμος Δυτικής Σάμου και ο Δήμος Ικαρίας

1,25 εκατ. ευρώ στους δήμους Σάμου και Ικαρίας – Τι αποφάσισε η ΚΕΚΑ