23/08/2026
Σαμιακά

Την τροποποίηση της ώρας αναχώρησης του Blue Star Myconos ζητά το επιμελητήριο

blue star
Επιστολή στον Επιτελικό Διευθυντή Εμπορικών Εκμεταλλεύσεων της Attica Group απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, κ. Γιώργος Κυριαζής, με την οποία ζητά την αλλαγή της ώρας αναχώρησης του Blue Star Myconos στο δρομολόγιο της Δευτέρας.
 Ο κ. Κυριαζής αναφέρει:
Κύριε Διευθυντά,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, σχετικά με το δρομολόγιο της Δευτέρας που εκτελεί το πλοίο Blue Star Myconos  στις 14:00 από Πειραιά για Σάμο ότι η συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης έχει ως αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν οι μεταφορικές εταιρίες να φορτώσουν τα εμπορεύματα στα φορτηγά, καθώς θα πρέπει να βρίσκονται κάποιες ώρες νωρίτερα στην προβλήτα απόπλου για τους σχετικούς ελέγχους.

Συνέπεια αυτού δεν είναι μόνο ότι το πλοίο στο δρομολόγιο της Δευτέρας φεύγει σχεδόν άδειο από φορτηγά, αλλά και ότι προστίθενται μαζί με τα υπόλοιπα στο δρομολόγιο της Τετάρτης με την πιθανότητα να μην ταξιδέψουν ορισμένα, λόγω πληρότητας του πλοίου.    

Παρακαλούμε όπως διερευνήσετε τη δυνατότατα τροποποίησης του δρομολογίου σε αναχώρηση τουλάχιστον 2 ώρες αργότερα, ώστε να υπάρχει χρόνος για έγκυρη άφιξη των φορτηγών στο λιμάνι του Πειραιά.
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: Αεροδιακομιδή 17χρονου στην Αθήνα μετά από τροχαίο στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ξανά «σκηνικό Ιουνίου» στη Σάμο: Μετανάστες από την Κρήτη φτάνουν την Κυριακή στο Μαλαγάρι

Η επετειακή Aegean Regatta φτάνει στη Σάμο με 70 σκάφη και αγώνα παραδοσιακών σκαφών

Νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Τι αλλάζει για τη Σάμο

Φούρνοι: Παλικαρίσια σήκωσε το φέρετρο του Δημήτρη Καρύδη ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, συνοδοιπόρος του και στην ασθένεια

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη