18/10/2026
Σαμιακά

Τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε πισίνα

pisinaskala-

Μια τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κοκκάρι της Σάμου, το βράδυ του Σαββάτου.

Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από τη Φινλανδία, εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν στάθηκε δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η πισινά του ξενοδοχείου λειτουργεί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα , η άτυχη γυναίκα και παρά την ενημέρωση που είχε απο τον συντηρητή του ξενοδοχείου για τις ώρες λειτουργίας της πισίνας, λίγο αργότερα εισήλθε στο χώρο από την πίσω πόρτα, ενώ παράλληλα σύμφωνα με μαρτυρίες είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Δεν αποκλείεται το γεγονός ο θάνατος της Φιλανδής τουρίστριας να προήλθε απο παθολογικά αίτια.

Φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

10 χρόνια BIOMED: Το διαγνωστικό κέντρο επιστρέφει την αγάπη στην κοινωνία της Σάμου

Αναχώρησαν 190 άτομα από την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή με το «Νήσος Ρόδος»

Σινέ Ολύμπια: 66 χρόνια κινηματογραφικής ιστορίας στη Σάμο

Σάμος: Χωρίς φοιτητική στέγη 42 δικαιούχοι στο Καρλόβασι

Η Σάμος διεκδικεί ξανά τη γερμανική αγορά: Από 60.000 Γερμανούς τουρίστες έπεσε στους 20.000

Η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» μοιράζει ψωμί και καφέ στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου