26.5 C
Σάμος
24/08/2025
Σαμιακά

Τροχαίο δυστύχημα στην Σάμο

Περιγραφή εικόνας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης μεταξύ Παγώνδα – Σπαθαραίοι Σάμου όταν η οδηγός ενός επιβατικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε πάνω σε δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (13-09-2022), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό της προαναφερόμενης οδηγού.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Φωτογραφία αρχείου.

Related posts

Λαμπρός εορτασμός στην Ι.Μ. Μεγάλης Παναγιάς

admin

Ιδιωτικοί Υπάλληλοι Σάμου: Συλλυπητήριο Μήνυμα

admin

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin