12.8 C
Σάμος
18/02/2025
Δήμος

Η “ΑναΣΑ“ για την πρόοδο των έργων της Κοινότητας Μυτιληνιών

“ για την πρόοδο των έργων της Κοινότητας Μυτιληνιών “

Ανακοινώθηκε στις 15/01/2025 ,από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, η δημοπράτηση των έργων «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ- Τ.Κ. ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ» και «ΒΕΛΤΙΩΣΗ- ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ» συνολικού προϋπολογισμού 1.965.000 ευρώ .

  • Τα έργα αυτά είναι αποτέλεσμα τοπικής διαβούλευσης ,εργασίας των υπηρεσιών του Δήμου , αποφάσεων του ΔΣ, πολιτικής διεκδίκησης και συνεργασίας. Δυο πολύ σημαντικά έργα για το Δήμο και για την Κοινότητα Μυτιληνιών που εντάχθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία. Έτσι σήμερα, έστω και με καθυστέρηση , δημοπρατούνται άλλα δύο έργα που εντάχθηκαν επί θητείας μας με την τωρινή προσθήκη παρεμβάσεων στα πεζοδρόμια και αναμένουμε την καλή εκτέλεση τους.
  • Ο Δήμος, έχει και επιβάλλεται να έχει συνέχεια στοχεύοντας στο κοινό καλό επ’ ωφελεία του τόπου μας και μόνο. Συνέχεια και με τη δική μας συνεργασία στην πρόοδο όλων των ενταγμένων έργων, στην οργάνωση αλλά και στη διεκδίκηση νέων χρηματοδοτήσεων και δράσεων ωφέλιμων για τους δημότες μας.

 

 

Related posts

Ο Ευρωβουλευτής Μπελέρης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

admin

Καρλοβασίτικο Καρναβάλι 2025: Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

admin

8ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

«ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο»: Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα Αιολικά Πάρκα

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Κλειστές υπηρεσίες την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου λόγω απεργίας για τη δημόσια υγεία

admin

Απεργία για την Υγεία: Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Άμεση κατάσβεση πυρκαγιάς στη Μουρτερή Μαραθοκάμπου

admin

Η «ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο» στηρίζει δυναμικά την Πανσαμιακή κινητοποίηση για τη Δημόσια Υγεία

admin

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου για την Πανσαμιακή Κινητοποίηση για την Υγεία

admin