24.4 C
Σάμος
13/10/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Β. Αιγαίο: Μετά από τέσσερα χρόνια υπηρεσίας, η “DEA” απεβίωσε

Μετά από τέσσερα χρόνια αφοσιωμένης υπηρεσίας στην ανίχνευση εκρηκτικών υλών, η “DEA”, ο αστυνομικός σκύλος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, απεβίωσε πρόσφατα σε ηλικία πέντε ετών. Η “DEA” εκπλήρωσε με επιτυχία όλες τις αποστολές της και συμμετείχε ενεργά σε ενημερωτικές δράσεις με το συνοδό της, κερδίζοντας την αγάπη και την αναγνώριση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.

Η “DEA” παραδίδει τη σκυτάλη στη “Witta”, τον νέο αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών υλών της Ο.Ε.Ε.Μ. Βορείου Αιγαίου. Ο αστυνομικός σκύλος, γνωστός και με τον κωδικό «K-9», αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του συνοδού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η συμβολή των αστυνομικών σκύλων είναι καθοριστική για την ασφάλεια και την πρόληψη εγκλημάτων στην κοινότητα, καθώς οι ικανότητές τους στην ανίχνευση εκρηκτικών υλών συμβάλλουν ουσιαστικά στην αποτροπή επικίνδυνων καταστάσεων.

Η “Witta” αναλαμβάνει τώρα τον υπεύθυνο ρόλο της προστασίας και της ασφάλειας, συνεχίζοντας την παράδοση που άφησε πίσω της η “DEA”. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, και η Ελληνική Αστυνομία παραμένει αφοσιωμένη στην εκπαίδευση και την υποστήριξη των σκύλων αυτών, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητά τους στις επιχειρήσεις.

Related posts

Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή στη Σάμο

admin

Σύλληψη 26χρονου για ναρκωτικά στο Λιμάνι Καρλοβασίου

admin

Σύλληψη τριών ημεδαπών στη Σάμο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

admin

Τροχαίο ατύχημα στον Μαραθόκαμπο Σάμου

admin

Νέο περιστατικό διακίνησης αλλοδαπών στη Σάμο

admin

Σάμος: Σύλληψη δακινητή μετά από καταδίωξη

admin

Σύλληψη για Ναρκωτικά στη Σάμο

admin

Σύλληψη 36χρονης για πλαστογραφία πιστοποιητικών

admin

Κρυμμένοι αλλοδαποί σε αυτοκίνητο – Συλλήψεις στο Λιμάνι Καρλοβάσου

admin