22.8 C
Σάμος
05/07/2025
Σαμιακά

Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Σάμου προς το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο

Banner Samos24

Την Τρίτη 17/12/2024, όπως κάθε χρόνο, τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και του Πάσχα, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου πραγματοποίησε μεγάλη Δωρεά κρεάτων και εκλεκτού Οίνου της Διεθνώς πολυβραβευμένης Εταιρείας VAKAKIS WINES ,προς το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, για την κάλυψη εκατοντάδων Οικογενειών Σαμίων Συμπολιτών μας εγγεγραμμένων στα Μητρώα του.

Τον Ροταριανό Όμιλο εκπροσώπησαν οι κ.κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου (πρ.Πρόεδρος) και Δημήτριος Κυριαζής (πρ.Πρόεδρος).
Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, επί σειρά ετών, στέκεται πάντοτε δίπλα στον πάσχοντα Συνάνθρωπο, στηρίζοντας Οικογένειες, Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς, της Υγείας, της Παιδείας, των Σωμάτων Ασφαλείας και Εθελοντικών Συλλόγων, προς όφελος της Τοπικής μας Κοινωνίας εν γένει.
Οι Σάμιοι Ροταριανοί Ευεργέτες, ως γνωστές και καταξιωμένες προσωπικότητες της Κοινωνίας μας, συνεχίζουν απρόσκοπτα να εφαρμόζουν πάντοτε στην πράξη το σύνθημα του Διεθνούς Ρόταρυ “Υπηρετείν υπεράνω εαυτού” σε κάθε περίσταση, όπου και όποτε αυτό χρειαστεί.
Επίσης, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια προς το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου και στους υπευθύνους αυτού, καθώς με κάθε σοβαρότητα και απόλυτη διαφάνεια, με την στήριξη όλων μας, προσφέρουν επί σειρά ετών στους Σαμίους Συμπολίτες μας, καθ όλη την διάρκεια του έτους, τρόφιμα και ιματισμό, διατηρώντας την Κοινωνική συνοχή.
Η Πρόεδρος Φιλιώ Βλαχοπούλου, το Δ.Σ. και τα Μέλη του Ρ.Ο. Σάμου, σας εύχονται ολόψυχα Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα.

Related posts

Ο Μητροπολίτης Σάμου στην παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης – Ανακοινώσεις Υπ. Πολιτισμού

admin

Βόλτα με ουρές που λυγίζουν καρδιές!

admin

Κλήσεις για καταθέσεις σε Δήμαρχο και Συμβούλους για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στα Ρεματαίικα Πλατάνου Σάμου

admin

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Σάμου: Προτάσεις για αναβάθμιση Σχολικών υποδομών στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Σάμος: Ανάκαμψη-ρεκόρ τον Ιούνιο στις αφίξεις επιβατών από την Τουρκία μετά την αρχική κάμψη

admin

Παρουσιάστηκε το Αναπτυξιακό Σχέδιο των 1,038 δισ. € για Σάμο, Ικαρία, Φούρνους!

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου:Αγωνιστική «υποδοχή» του κυβερνητικού κλιμακίου στη Σάμο

admin

Πρώτη άφιξη του Superstar II της Seajets στο Καρλόβασι

admin

Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου : Υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σάμου – Ζητάμε λύσεις, όχι φιέστες!

admin