02/05/2026
Περιφερειακά

Στη Μυτιλήνη το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 27 Μαρτίου

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου της 27ης Μαρτίου μεταφέρεται από τον Δήμο Δυτικής Σάμου στη Μυτιλήνη, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη Λέσβο με τον αφθώδη πυρετό.

Αρχικά, η συνεδρίαση είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί στον Δήμο Δυτικής Σάμου. Ωστόσο, οι εξελίξεις στη Λέσβο και οι επιπτώσεις στον κτηνοτροφικό τομέα έφεραν το θέμα στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες.

Η «Νέα Δυναμική» είχε παρέμβει από τις 20 Μαρτίου, ζητώντας είτε την έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου είτε τη μεταφορά της συνεδρίασης στη Μυτιλήνη, ώστε η συζήτηση να γίνει στο επίκεντρο του προβλήματος.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της Περιφέρειας, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου στη Μυτιλήνη και ώρα 15:30, με μοναδικό θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το έτος 2025.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: «Ζητάμε την καθιέρωση πλήρους και καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών μας»

453 Σαμιώτες έκαναν δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας

Δήμοι ΠΕ Σάμου: 620.000 ευρώ για συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας

Το Βόρειο Αιγαίο στο Φεστιβάλ Ελαιολάδου του Ηρακλείου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου «Τιμώμενη Περιοχή» στα Tourism Awards

10,5 εκατομμύρια ευρώ για να σωθεί η ακτή Καρλοβάσου