15/06/2026
Σαμιακά

Κωπηλατική λέμβο από την Περιφέρεια στον ΝΟΜ και στην Ολυμπιονίκη Μηλένα Κοντού

Με εισήγηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, εγκρίθηκε σήμερα από την Περιφερειακή Επιτροπή η προμήθεια και η δωρεά μιας  αγωνιστικής κωπηλατικής λέμβου αξίας  11.842,00 € με ΦΠΑ.

Η λέμβος θα παραχωρηθεί στον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης και στην Ολυμπιονίκη Μηλένα Κοντού προκειμένου να συμβάλει στην αναβάθμιση των συνθηκών προπόνησής της, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσπάθειας του Ομίλου, ο οποίος είναι και ο πρώτος σύλλογος στο Βόρειο Αιγαίο που αναδεικνύει Ολυμπιονίκη.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η δωρεά μιας κωπηλατικής λέμβου προς τον Ναυτικό Όμιλο και την Ολυμπιονίκη μας Μηλένα Κοντού ήταν μια δέσμευση μας η οποία υλοποιείται σήμερα, ξεπερνώντας τα γραφειοκρατικά γρανάζια τα οποία καθυστέρησαν τις διαδικασίες.  Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής και αναγνώρισης για τα όσα προσφέρουν ο Ναυτικός Όμιλος και η Μηλένα στην Λέσβο και στο Βόρειο Αιγαίο. Για μια ακόμη φορά Μηλένα σε ευχαριστούμε.»

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Νέος αναπνευστήρας νεογνών για την Παιδιατρική του Νοσοκομείου Σάμου

Πρώτος ο κ. Ευστράτιος Καπώλης στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του ΕυΠο στη Σάμο

Άνοιξε το θερινό παράρτημα της ΛΑΦ στο Ποτοκάκι

Προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο διοργανώνει η Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών, 2 με 4 Ιουλίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Σάμου, πρόεδρος η κα Γαλατιανού