21.7 C
Σάμος
22/10/2024
Πολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Οδηγός για την ανάδειξη Προέδρου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου, μέσω δελτίου τύπου, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του για την προσυνεδριακή διαδικασία ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κ.Ε. και της Κ.Ο.Ε.Σ.

  • Παρασκευή 25/10/2024: Τελευταία ημέρα εγγραφής νέων μελών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις προσυνεδριακές διαδικασίες. Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας isyriza (https://www.isyriza.gr/become_a_member) είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Σάμο, οδός Κονταξή 3, Πλατεία Πυθαγόρα – 1ος όροφος.
  • Πέμπτη 31/10/2024: Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές αντιπροσώπων. Η υποβολή γίνεται αυτοπροσώπως στα γραφεία του κόμματος ή μέσω e-mail στη διεύθυνση grafeia.syrizasamou@gmail.com.
  • Κυριακή 3/11/2024: Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τους χώρους διεξαγωγής των εκλογών.

Έκτακτο Συνέδριο

Το Έκτακτο Συνέδριο προγραμματίζεται από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2024, με κύριο αντικείμενο την έγκριση των υποψηφιοτήτων και του κειμένου πολιτικής Απόφασης.

Related posts

Παρέμβαση Παρασκευαΐδη για την μονιμοποίηση των Εποχικών Πυροσβεστών

admin

ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης: «Επενδύουμε στις αναπτυξιακές δυνατότητες της ΚΑΠ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα των νησιωτικών περιοχών της χώρας»

admin

Αναφορά στη Βουλή για τις καθυστερήσεις αποζημιώσεων των πλημμυροπαθών Σάμου

admin

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Γαϊτανής: Το κόμμα θα συνεχίσει πιο αγωνιστικά, δυναμικά και διεκδικητικά

admin

Άνετη επικράτηση Ανδρουλάκη στη Σαμο και στον β’ γύρο με 58,93%

admin

Σάμος: Άνοιξαν οι κάλπες για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

admin

Β’ γύρος εκλογών ανάδειξης ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής στις 13 Οκτωβρίου 2024

admin

682 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στη Σάμο

admin

Εκλογές ΠαΣοΚ: Το αποτέλεσμα στο Πυθαγόρειο

admin