32.2 C
Σάμος
09/08/2025
Σαμιακά

Σάμος & Λέσβος: Συλλήψεις για παραβάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Περιγραφή εικόνας

 

Συνελήφθησαν -4- άτομα στη Λέσβο και τη Σάμο, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

 

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα στη Λέσβο και τη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου και του Τμήματος Τροχαίας Σάμου, -4- άτομα, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Ειδικότερα στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

 

Την 09-07-2025, σε -3- καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Κοκκάρι της Σάμου, διαπιστώθηκε, κατά περίπτωση, ότι είχαν τοποθετηθεί σε χώρο του αιγιαλού, τραπεζοκαθίσματα των επιχειρήσεων, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις. Συνελήφθησαν -3- άτομα, ιδιοκτήτες των προαναφερόμενων καταστημάτων.

 

Προχθές (12-07-2025) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μυτιλήνη, διαπιστώθηκε ότι είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

 

 

Related posts

SEAJETS: Ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια του «SUPERSTAR II»

admin

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Σάμου με τον βουλευτή Χρ. Στεφανάδη για τις ελλείψεις προσωπικού

admin

Συλλυπητήριο Μήνυμα Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ για την τραγική απώλεια 18χρονου

admin

Σε αναμονή οι επιβάτες του «Blue Star Myconos» – Ακυρώθηκε το σημερινό δρομολόγιο

admin

Μουσικό Σχολείο Σάμου: Κατατακτήριες εξετάσεις

admin

Απαγορευτικό: Τι αλλάζει στα δρομολόγια του Blue Star Myconos

admin

Ψιλή Άμμος: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 71χρονος

admin

Σάμος: Η ΕΛΜΕ απαιτεί διαλεύκανση και στήριξη των μαθητών για την υπόθεση του διευθυντή – «Το σχολείο πρέπει να είναι χώρος ασφάλειας»

admin

ΧΥΤΑ Σάμου: 11.407 ευρώ πρόστιμο για φωτιά σε απορρίμματα

admin