21.1 C
Σάμος
12/10/2025
Σαμιακά

Τα δρομολόγια Blue Star MYCONOS & CHIOS Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2025

Το newportkarlovassi.blogspot.com παρουσίασε τα δρομολόγια Blue Star MYCONOS και Blue Star CHIOS για το διάστημα 01 Ιανουαρίου – 28 Φεβρουαρίου 2025. Παρακάτω σας παρέχουμε τις βασικές αλλαγές που σημειώθηκαν σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, καθώς και τις ημερομηνίες που αφορούν τα νέα δρομολόγια.

Αλλαγές στα Δρομολόγια

Το Blue Star MYCONOS θα συνεχίσει τα δρομολόγιά του έως και τις 09 Ιανουαρίου 2025, αντί για την προγραμματισμένη ετήσια ακινησία από 01/01/2025.

Το Blue Star CHIOS θα αντικαταστήσει το Blue Star MYCONOS από τις 10 Ιανουαρίου 2025 (αντί για το αρχικά προγραμματισμένο 01/01/2025).

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, το Blue Star CHIOS δεν θα προσεγγίζει το λιμάνι της Τήνου όπως είχε εξαγγελθεί. Αντί αυτού, θα εξυπηρετεί το λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου για το διάστημα 10 Ιανουαρίου – 10 Φεβρουαρίου 2025.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα αναχωρήσεων και αφίξεων του πλοίου Blue Star MYCONOS για την περίοδο από 01/01/2025 έως 09/01/2025.

Σημείωση: Το ίδιο πρόγραμμα ισχύει και για το διάστημα έως τις 31/12/2024.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δρομολογίων του Blue Star CHIOS για την περίοδο από 10/01/2025 έως 10/02/2025.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των δρομολογίων του πλοίου Blue Star CHIOS για την περίοδο από 11/02/2025 έως 27/02/2025.

Related posts

Νέο Προεδρείο στην Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Σάμου – Επίτιμος Πρόεδρος ο Αλ. Χρήστου

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω απεργίας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

admin

Πανεργατική απεργία στις 14 Οκτωβρίου ενάντια στο 13ωρο

admin

Με 1566, MyHealth και finddoctors: Το Νοσοκομείο Σάμου εντάσσεται στο Ενιαίο Ηλεκτρονικό Ραντεβού

admin

Ευάγγελος Μαρνέζος: Η Σάμος ταξιδεύει στο Λονδίνο με νέους τουριστικούς χάρτες

admin

Χειροπέδες σε δύο μέλη κυκλώματος διακίνησης – Έφερναν μετανάστες στο Ποτάμι Καρλοβάσου

admin

Πιστοποίηση από τα Special Olympics στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

admin

Γιατί δεν μονιμοποιούν τους εποχικούς πυροσβέστες; – Η απάντηση του Κοτρίδη

admin

Πάνω από 100 χιλιάδες αφίξεις από την Τουρκία στο τουριστικό λιμάνι της Σάμου

admin