15/09/2026
Πολιτικά

Έγκριση των Εκπρόθεσμων Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης έτους 2015 παραγωγών από το νομό Σάμου

720_103044_68e47f0f44-b7e967bcba1b0598

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ επανεξέτασε τα αιτήματα παραγωγών από το νομό Σάμου που αφορούσαν στην αποδοχή ενστάσεων για την οριστικοποίηση των Εκπρόθεσμων Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης του έτους 2015 (που εκ παραδρομής δεν είχαν οριστικοποιηθεί κατά την υποβολή τους) και οι οποίες υποβλήθηκαν από την ΕΟΣ Σάμου.

Η απόφαση έρχεται μετά από τη συνεχή συνεργασία του Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη με τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τοπικά συνεταιριστικά στελέχη, ώστε να γίνει εντέλει αποδοχή των αιτήσεων των παραγωγών.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποφάσισε την αποδοχή των ενστάσεων, για λόγους ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων, οι οποίες υποβλήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 35953/9-2-2016 αίτηση από την ΕΟΣ Σάμου, στο όνομα και για λογαριασμό των αιτούντων παραγωγών. Περιλαμβάνονται 182 ονόματα παραγωγών και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την οριστικοποίηση των αιτήσεών τους εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Οργανωμένη αποχώρηση 223 ατόμων από τη Σάμο

Στεφανάδης προς Πλεύρη για τους 205 παράνομους μετανάστες: «Η Σάμος δεν μπορεί να είναι εύκολη λύση»

Ερώτηση Αυτιά σε Κομισιόν: «Έλεγχος σε αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες σε διασυνοριακές περιοχές»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη