26.7 C
Σάμος
13/06/2025
Σαμιακά

Έκκληση Φιλοζωϊκού Σωματείου Σάμου για βοήθεια στις μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκυλιών

Aνακοίνωση του Φιλοζωϊκού Σωματείου Σάμου

Έκκληση για βοήθεια στις μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκυλιών που θα γίνουν στη Σάμο, κάνει το Φιλοζωικό Σωματείο.

“Ο εθελοντής κτηνίατρος VICTOR LANS  θα έρθει ξανά στη Σάμο για τις μαζικές στειρώσεις των αδέσποτων σκυλιών. Για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου θα πραγματοποιηθούν από 6.2. μέχρι 10.2.2023 και για τον Δήμο Δυτικής Σάμου από 13.2. μέχρι 17.2.2023 σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους των δύο Δήμων.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας για την μεταφορά και την φροντίδα των σκυλιών στα καταφύγια και στα προσωρινά κτηνιατρεία. Επίσης ψάχνουμε για φιλοξενίες των αδέσποτων για την διάρκεια ανάρρωσης μετά την επέμβαση (για περίπου 5 μέρες).

Κάνουμε έκκληση στους φιλόζωους και ιδιαίτερα στους ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ να μας ενημερώσουν για θηλυκά αδέσποτα σε όλα τα χωριά της Σάμου και να βοηθήσουν στην περισυλλογή και την μεταφορά τους. Μακάρι να καταφέρουμε να στειρώσουμε όσα περισσότερα σκυλάκια γίνεται για να αποφύγουμε εκατοντάδες ανεπιθύμητα κουταβάκια.

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε σύντομα με το Δήμους Ανατολικής (τηλ. 2273350124) και Δυτικής Σάμου (τηλ. 2273089404) ή  με το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου (τηλ. 6994237787 και 6982992274) καθώς και με το σύλλογο «Save the strays of Samos» και την ομάδα εθελοντών Καρλοβάσου (τηλ. 6979691881) για  να οργανώσουμε εγκαίρως αυτήν την σπουδαία δραστηριότητα.”

 

Related posts

Το Σ.Α.Σ. αποδυναμώνει το λιμάνι της πρωτεύουσας της Σάμου παρά την ξεκάθαρη νομοθεσία;

admin

Οριστικό: «Πράσινο φως» για τον διαγωνισμό του Μαγνητικού Τομογράφου στη Σάμο

admin

Γ.Ν. Σάμου: Επιτυχής η πρώτη δημιουργία αγγειακής προσπέλασης (φίστουλα) για αιμοκάθαρση

admin

Το μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

admin

Δεύτερη γέννα σε ασθενοφόρο μέσα σε ένα μήνα στη Σάμο

admin

Ασφυξία σε πολίτες και επαγγελματίες – Καθυστερήσεις 2-4 μηνών για ένα πιστοποιητικό από το Υποθηκοφυλακείο

admin

Σάμος: Διπλή γιορτή για τον Ποιμενάρχη Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων κ.κ. Ευσέβιο

admin

 Νέα Ψηφιακή Εποχή για την Ενοικίαση Αυτοκινήτων στη Σάμο με την νέα ιστοσελίδα του Aramis Rent a Car

admin

«Ταξίδι στο φως και στον χρόνο» από το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος

admin