12/09/2025
Σαμιακά

Αγώνες Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων “4ο Tour de Samo” 2023 στη Σάμο το τριήμερο 2-5 Ιουνίου

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (Ε.Λ.Ι.Α.) με την αρωγή του ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την ευγενική χορηγία του Δήμου Δυτικής Σάμου, ετοίμασαν μια καλοκαιρινή εκδήλωση στο πανέμορφο και παραδοσιακό νησί της Σάμου . Με 230 χλμ διαδρομής, 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 36 μετρήσεις οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν ένα χορταστικό τριήμερο.

 

Ο ήπιος καλοκαιρινός καιρός θα επιτρέψει σε όλους να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να απολαύσουν τις υπέροχες ορεινές και παραθαλάσσιες διαδρομές που η Σάμος προσφέρει. Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 02 Ιουνίου στη οινοποιείο Βακάκης όπου παράλληλα θα υπάρχει και οινογνωσία με χαρακτηριστικό σαμιώτικο οίνο και με το τέλος της διαδικασίας δείπνο στο χώρο του οινοποιείου

 

Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει για το 1ο Σκέλος το Σάββατο 03 Ιουνίου στις 10:01 . Οι συμμετέχοντες αφού διανύσουν 45 χιλιόμετρα περνώντας από παραδοσιακούς οικισμούς και εκτελέσουν τις 2 πρώτες δοκιμασίες ακριβείας θα πραγματοποιήσουν την πρώτη στάση για ανασυγκρότηση στους επιβλητικούς Δρακαίους στις 12:00. Επανεκκίνηση στις 13:30 με ακόμη 70 χιλιόμετρα και 4 ακόμη δοκιμασίες μέχρι τον τερματισμό στο παραθαλάσιο Ηραίο στις 16:00 με μια ευκαιρία για …βουτιά. Το βράδυ, το καθιερωμένο δείπνο στο εστιατόριο ’’Ορίζοντας” μας περιμένει.

 

Την Κυριακή, ακόμη 108 χιλιόμετρα αυτή την φορά προς νοτιοανατολικά. Ξεχωρίζει, πάλι, η προαιρετική ανάβαση στους Μανωλάτες με δικό της έπαθλο, το γεύμα στο μοναδικό Ποσειδώνιο και ακόμη 5 δοκιμασίες ακριβείας πριν τον τερματισμό του αγώνα στη παραδοσιακή Άμπελο. Η απονομή, στο λιμάνι στο Καρλόβασι, στο ηλιοβασίλεμα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ITINERARY)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (REGULATIONS)

ΧΑΡΤΕΣ (MAPS)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ENTRY FORM)

Related posts

Το «Ariadne» αντικαθιστά τα «Lefka Ori»

admin

Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης: «Όχι στα αργύρια του τουρισμού για το ΝΑΤΟ»

admin

Blue Star Myconos: Τα δρομολόγια από 15/9 έως 31/10

admin

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025

admin

ΚΕΔ Σάμου: Πυρκαγιά σε υποσταθμό ρεύματος – Επεκτάθηκε στο ιατρείο της Δομής

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: «Καλή σχολική χρονιά» με ανοιχτά μέτωπα στην εκπαίδευση

admin

Νέο Κέντρο Λογοθεραπείας BlaBlaLand-Speech Lab στο Βαθύ Σάμου από την Εύα Μιχελή

admin

Αεροδρόμιο Σάμου επιβατική κίνηση : +10,5% στο εσωτερικό, -5,1% στο εξωτερικό τον Αύγουστο

admin

Διαμαρτυρία για την υγεία στις 16 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin