28.3 C
Σάμος
28/06/2025
Δήμος

ΑΚΙΣ:Η διαχείριση μεταναστών στα νησιά είναι οικονομικά και κοινωνικά επιζήμια και εθνικά πάρα πολύ επικίνδυνη

Banner Samos24

Δελτίο τύπου για το νέο κέντρο μεταναστών που σχεδιάζεται να γίνει στο στρατόπεδο «ΜΟΣΧΟΝΑ»στους Μυτιληνιούς, εξέδωσε η Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου.

«Κύριοι της Κυβέρνησης ξεπεράσατε κάθε όριο λογικής με το να προτείνετε τη διαμόρφωση του ανενεργού στρατοπέδου «ΜΟΣΧΟΝΑ», μέσα στους Μυτιληνιούς, σε νέο κέντρο μεταναστών. Κύριοι της Κυβέρνησης σταματήστε να παίζετε με την υπομονή των Σαμιωτών και των άλλων νησιωτών του ανατολικού Αιγαίου.

Κύριοι τοπικοί άρχοντες του νησιού μας μπείτε επιτέλους μπροστά και δώστε λύσεις, εγκαταλείποντας τα επικίνδυνα παιχνίδια με τα αντισταθμιστικά οφέλη. Κύριοι τοπικοί άρχοντες σταματήστε να χαϊδεύετε τα αυτιά των Σαμιωτών με την αναποτελεσματική λέξη – καραμέλα – «αποσυμφόρηση». Υπάρχουν λύσεις – τολμήστε.

Κύριοι διοικούντες, εντός και εκτός Σάμου, εγκαταλείψτε την επικίνδυνη πολιτική σας στο μεταναστευτικό, κλείστε το κέντρο μεταναστών της Σάμου και δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Εμείς στην ΑΚΙΣ τοποθετηθήκαμε από την αρχή (2015) στο πρόβλημα με προτάσεις (μέχρι και δημοψήφισμα προτείναμε)  και παραμένουμε ακλόνητοι στις θέσεις μας: «Η διαχείριση μεταναστών στα παραμεθόρια νησιά είναι οικονομικά και κοινωνικά επιζήμια και εθνικά πάρα πολύ επικίνδυνη».

 

Αντώνιος Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Related posts

Βαγγέλης Μαρνέζος: “Η Γαλάζια Σημαία γεμίζει χαρά την ακτή μας στο Ποτάμι Καρλοβάσου”

admin

Προσοχή: Άνεμοι έως 9 μποφόρ από το Σάββατο στη Σάμο

admin

Ανατολική Σάμος: Παραιτήθηκε απο Εντεταλμένος Σύμβουλος o Δημήτρης Βλασιάδης

admin

Συμμετοχή του Αντιδημάρχου Μανώλη Νικολού στην 17η Πανελλήνια Σύνοδο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

admin

«Αιδώς και ως εδώ!»: Η Συμμαχία Πολιτών κατηγορεί τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου για «καπηλεία» έργων

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου-Αιδώς Αργείοι : “Με έργα απαντάμε στον εκνευρισμό της αντιπολίτευσης”

admin

Μουσικό Σχολείο Σάμου: Αντιδρά η Λαϊκή Συσπείρωση για την άρνηση ίδρυσης τμήματος

admin

Προβληματισμός στη Δυτική Σάμο: Η “Συμμαχία Πολιτών” θίγει ζητήματα ηθικής και αναπτυξιακής απραξίας

admin

Καρναβάλι Δυτικής Σάμου: 22.064€ το τελικό κόστος – Αναλυτικός απολογισμός μετά από ερώτηση Λυμπέρη

admin