18/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Τηλεφωνική απάτη στη Σάμο – Έκαναν τους τραπεζικούς υπαλλήλους

Εξιχνιάστηκαν μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, 2 περιπτώσεις απόπειρας απάτης, που διαπράχθηκαν σε βάρος 2 ημεδαπών (63χρονη και 65χρονο), κατοίκων Σάμου και Αγαθονησίου, αντίστοιχα.
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών, ηλικίας 41 και 61 ετών, για το αδίκημα της απόπειρα απάτης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, προ πενταμήνου περίπου, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την 63χρονη και τον 65χρονο και προσποιούμενοι τους τραπεζικούς υπαλλήλους, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά κατά περίπτωση.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 41χρονος είναι έγκλειστος σε φυλακές της χώρας, σε βάρος του έχει εκδοθεί πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων δικαστικών αρχών, για το αδίκημα της απάτης, ενώ έχει διακριβωθεί η εμπλοκή του σε πάνω από -100- συναφείς υποθέσεις στην Ελληνική επικράτεια.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στον Μαραθόκαμπο Σάμου, κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη

Σύλληψη 27χρονου στο αεροδρόμιο Σάμου με πλαστό δελτίο ασύλου

Τροχαίο με τραυματισμό στο Καρλόβασι

Χειροπέδες σε δύο επιχειρηματίες στο Πυθαγόρειο Σάμου για διατάραξη κοινής ησυχίας

Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κακομεταχείριση πέντε σκύλων στη Σάμο