21/10/2025
Περιφερειακά

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Σταμάτης Μαλέλης

Την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε σήμερα ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του Mega Σταμάτης Μαλέλης.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Το Βόρειο Αιγαίο, η πατρίδα μου, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η διάθεσή μου για προσφορά σε αυτήν, είναι αταλάντευτη.

Ωστόσο, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από  τις πυκνές πολιτικές εξελίξεις δεν μου επέτρεψαν να δώσω, όπως άρμοζε ,τη «μάχη» για την Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Επιθυμία μου ήταν να αφοσιωθώ εξολοκλήρου στην πατρίδα μου και τους ανθρώπους της, κάτι που δυστυχώς, δεν ήταν εφικτό αυτή την περίοδο.

Η επαφή μου, όλο αυτό το διάστημα, με τους συμπολίτες μου σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με «έδεσε» ακόμα περισσότερο μαζί τους, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους.

Θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας!”

Related posts

Ευρεία τηλεδιάσκεψη για τους αγριόχοιρους στη Σάμο

admin

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών “ANUGA 2025

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

admin

Απαγόρευση καύσης σε ισχύ έως το τέλος Οκτωβρίου – Αυστηρή προειδοποίηση από την Πυροσβεστική

admin

Προληπτικά μέτρα κατά της ευλογιάς αιγοπροβάτων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

admin

Παρέμβαση Μαυρατζώτη για τους αγριόχοιρους: Άμεση συνάντηση με το Υπουργείο

admin

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 36οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

admin

Ι. Καλτάκης: Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου μπορούν να γίνουν κορυφαίος προορισμός εμπειριών

admin

“ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ”: Προτάσεις για την τροποποίηση του ΕΣΠΑ Βορείου Αιγαίου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

admin