30/05/2026
Σαμιακά

Το τσίπουρο του ΕΟΣ Σάμου βγαίνει στην αγορά τον Μάιο

Στην τελική ευθεία μπαίνει το τσίπουρο του ΕΟΣ Σάμου, με τον συνεταιρισμό να προγραμματίζει την κυκλοφορία του μέσα στον Μάιο. Την εκτίμηση αυτή μετέφερε ο Θεόδωρος Χαρμπής, μιλώντας την Παρασκευή 27 Μαρτίου στο Ράδιο Αρμονία.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής και διευθυντής επιχειρησιακής λειτουργίας του συνεταιρισμού ανέφερε ότι οι αποστάξεις έχουν ολοκληρωθεί. Το προϊόν βρίσκεται πλέον στη φάση της ωρίμανσης, η οποία, όπως εξήγησε, διαρκεί περίπου δυόμισι έως τρεις μήνες.

Με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα, ο ΕΟΣ Σάμου προχωρά στον σχεδιασμό για διάθεση του τσίπουρου στην αγορά μέσα στην άνοιξη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη γκάμα των προϊόντων του.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Τρισάγιο του Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας για τους κεκοιμημένους

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

Κ. Έλληνας στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Υστερούμε σε όραμα στο νησί μας»

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές αντιπροσώπων της ΔΟΕ στη Σάμο

Νίκος Στεφανής: «Δεν ανήκω πλέον στη ΝΔ, με πλήγωσαν και πλήγωσαν το νησί μου»

ΤΕΕ Σάμου: «Θεσμικά απαράδεκτο» να βεβαιώνουν ιδιώτες μηχανικοί άρση επικινδυνότητας για σεισμόπληκτα