02/05/2026
Σαμιακά

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Λίβανο

Την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον λαό του Λιβάνου -τρόφιμα, φάρμακα και ιατροφαρμακευτικό υλικό καθώς και δομικά υλικά- ετοιμάζει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου ευχαριστεί τα σωματεία, τους φορείς, τους εργαζόμενους, τους Σαμιώτες και Σαμιώτισσες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΕΚΣ για συμπαράσταση στο λαό του Λιβάνου και έδειξαν για άλλη μια φορά, το μεγάλο απόθεμα ψυχής, συμπαράστασης και αλληλεγγύης που έχουν.

Μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε (και γι αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία) η αλληλεγγύη μας εκφράστηκε άμεσα και με μια πολύ σημαντική βοήθεια που συγκεντρώθηκε.

Συγκεκριμένα η βοήθεια που ήδη ταξιδεύει για Αθήνα ήταν  :

Δέκα εξ (16) χαρτοκιβώτια με τρόφιμα

Δύο (2) χαρτοκιβώτια με ιατρικά είδη,    κ α ι

Οχτώ (8) χαρτοκιβώτια με κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες

Την συνολική βοήθεια πανελλαδικά συγκεντρώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στην Αθήνα και πολύ άμεσα πρόκειται να ταξιδέψουν και να δοθούν στον πολύπαθο λαό του Λιβάνου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Τροποποιείται το δρομολόγιο του Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας

Πορεία, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες και συναυλία οι εκδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Σάμο

Αρχιπέλαγος: Σταχτοδέλφινο ανάμεσα σε Χίο και Ικαρία

Ιατρικός Σύλλογος Σάμου: «Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς, εφημερίες που δεν βγαίνουν»

Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου την 1η Μαΐου

«Επικίνδυνες και παράνομες» οι συνθήκες στο Νοσοκομείο Σάμου , λέει ο Σύλλογος Εργαζομένων