23/07/2026
Σαμιακά

Από τη Σμύρνη στη Σάμο: Τούρκοι ποδηλάτες ανακαλύπτουν το νησί

441953378_1121567509092946_2688379810069607702_n

Στη Σάμο βρίσκονται από χθες, Σάββατο, περίπου 30 Τούρκοι ποδηλάτες με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του νησιού. Οι ποδηλάτες, προερχόμενοι κυρίως από τη Σμύρνη, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη φιλοξενία και τα τοπία της Σάμου, ενώ συνοδεύονται και από Σαμιώτες ποδηλάτες.

Κατά την παραμονή τους στο νησί, οι ποδηλάτες πραγματοποίησαν στάσεις σε διάφορες κοινότητες και απαθανάτισαν εκπληκτικά τοπία του νησιού με τα κινητά τους τηλέφωνα .

Η επίσκεψή τους περιλάμβανε διαδρομές μέσα από γραφικά χωριά και ιστορικά μνημεία, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της φυσικής ομορφιάς και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σάμου.

Η αποστολή αναχωρεί για την Τουρκία το απόγευμα της Κυριακής, 19 Μαΐου, με πλοίο, ολοκληρώνοντας έτσι ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο εντυπώσεις και νέες εμπειρίες.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

100% επιτυχία για το ΕΠΑΛ Καρλοβασίου στις Πανελλαδικές

Δημήτρης Τέλιος: Με το εθνόσημο στη σφαιροβολία Κ18, στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου

Μάριος Καπανταής: Ο Σαμιώτης παλαιστής που διακρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Τρία νέα ξενοδοχεία στην Ψιλή Άμμο Σάμου, εγκρίθηκαν οι άδειες

Σάμος: Επανεκλογή της Θεοδώρας Παπαδάμ στην προεδρία του «ΕυΠο» η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Λαϊκή Συσπείρωση: Άμεση λύση για το σχολείο του Παγώνδα