23.3 C
Σάμος
19/05/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, βραδινές ώρες του Σαββάτου (29-10-2022) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εξύβρισης, της απείθειας και της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, η συλληφθείσα βρισκόμενη σε χώρο εξωτερικά της δομής διαμονής αλλοδαπών στη Σάμο, εξύβρισε στο πλαίσιο ελέγχου συνοριακούς φύλακες, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις τους και συνεπλάκη με αυτούς προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες (30-10-2022) στο Καρλόβασι της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίων Σάμου, ανήλικος ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίων Σάμου.

 

 

Related posts

Προγραμματισμένες εκπαιδευτικές βολές με πραγματικά πυρά στην περιοχή “Αλατσονήσι”

admin

Συνελήφθησαν 2 άτομα στη Σάμο, για καλλιέργεια κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

admin

37 μετανάστες από το Αγαθονήσι στη Σάμο- Στα χέρια του Λιμενικού ο διακινητής τους

admin

Διακινητής συνελήφθη στη Σάμο: Αποβίβασε 34 αλλοδαπούς στην παραλία Λιβαδάκι

admin

Τροχαίο με τραυματισμό 33χρονου μοτοσικλετιστή στο δρόμο Ηραίου – Πυθαγορείου

admin

«Βροχή» από ελέγχους και συλλήψεις στο Πυθαγόρειο για ηχορύπανση και παραβάσεις καταστημάτων

admin

Καρλόβασι Σάμου: Συνελήφθη για κακοποίηση Σκύλου μετά από καταγγελία

admin

Σάμος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας 64χρονου

admin

Καρλόβασι Σάμου: Ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός που κακοποίησε γάτα με τσάπα

admin