6.1 C
Σάμος
12/02/2025
Σαμιακά

Βιωματικό εργαστήρι με θέμα: «Ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς»

Το εργαστήρι με θέμα «Μεγαλώνοντας στην κοινότητα των Μυτηλινιών» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 αποτέλεσε μια αρχή συζήτησης για τους κατοίκους και ανάγκη για περαιτέρω δράσεις.

Η δεύτερη συνάντηση είχε θέμα «Σχολείο και Κοινότητα»  και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019.

Την 1η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 οι κάτοικοι των Μυτιληνιών της Σάμου θα έχουν τη δυνατότητα συμμετάσχουν σε ένα τρίτο βιωματικό εργαστήρι με θέμα: «Ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς» – ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ» στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Φιλίας Μυτιληνιών (ΚΕΝΕΦ).

Η συγκεκριμένη δράση – όπως και η προηγούμενη – υλοποιείται από το Κέντρο Πρόληψης «Φάρος» Π.Ε. Σάμου σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο των Μυτιληνιών Σάμου, τον Εκπολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Γυναικών, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σπηλαιολογικό Σύλλογο Σάμου και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και άλλους ενδιαφερόμενους ενήλικες της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου: 22730 23443 & 87070-1.

Related posts

Ασθενής σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Μεταφέρεται στη Σάμο η Βάση Ετοιμότητας – Επιφυλακής Αεροδιακομιδών Καβάλας

admin

Ενεργοποίηση πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων υποψηφίων λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού

admin

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν Σάμου: Από τις 10 Φεβρουαρίου έως το τέλος του μήνα χωρίς Εφημερεύοντα Παθολόγο

admin

21 Φεβρουαρίου Καρλόβασι : Τιμητική εκδήλωση για τους Αποφοίτους της Σχολής Θετικών και Πολυτεχνικών Επιστημών

admin

Σε στάδιο αδειοδότησης 52 βιομηχανικού μεγέθους Ανεμογεννητριών στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Η Σάμος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού EMITT 2025 στην Κωνσταντινούπολη

admin

Λαμπρός Εσπερινός για την Εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στη Σάμο

admin

Απεργία 12 Φεβρουαρίου – Ο Σύλλογος Εστίασης Σάμου κλείνει τα καταστήματα

admin