15/10/2026
Περιφερειακά

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

panoyrakis 1

Για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου)  ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου,κ. Βασιλης Πανουράκης έκανε την παρακάτω δήλωση: 

« Η 1η Οκτωβρίου κάθε έτους καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ ως παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας. Πρέπει όλοι να αναλογισθούμε την προσφορά της τρίτης ηλικίας στο καθημερινό γίγνεσθαι και την συμβολή της στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Με σεβασμό στην εμπειρία και γνώση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, να σκύψουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να συνδράμουμε στα θέματα που τους απασχολούν.

Η ζωή έτσι κι αλλιώς έχει τον βιολογικό κύκλο της και είναι υποχρέωση όλων μας, να αποτιμούμε κάθε μέρα τις αξίες και παρακαταθήκες της τρίτης ηλικίας ως οδηγό για ένα καλύτερο μέλλον. Εύχομαι σε όλους τους γέροντες των νησιών μας μακροζωία και πάνω απ΄ όλα υγεία για την πραγματοποίηση των στόχων τους».

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Καλτάκης: «Η Σάμος δεν είναι αποθήκη της χώρας», απαιτεί άμεση απομάκρυνση των μεταναστών

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 2026

Παρουσία των νησιών του Βορείου Αιγαίου στη γαστρονομική έκθεση «Piraeus Taste Fair 2026»

«Νέα Δυναμική»: Να έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο η γραμμή των νησιών με τον Βόλο

Αύξηση των Τούρκων επισκεπτών στο Βόρειο Αιγαίο μέσω της Visa Express και της τουριστικής προβολής

Άγιος Κωνσταντίνος: Κατεδαφίζεται ετοιμόρροπο κτίριο, από την παραλιακή η κυκλοφορία