17/10/2026
Περιφερειακά

Δήλωση για τη συνεργασία της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» με την Περιφερειακή Αρχή

IMG_20200828_114203

 

 

Διανύουμε αναμφισβήτητα μια περίοδο πολλών κρίσεων αλλά και προκλήσεων για τη χώρα μας και το Βόρειο Αιγαίο, που διαμορφώνουν τα θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηριχθεί το μέλλον των κατοίκων των νησιών μας.

Σε αυτή τη συγκυρία είναι πιο αναγκαία από ποτέ η αναζήτηση κοινών τόπων, η συνεργασία και η σύνθεση δυνάμεων για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις αυτές.

Ανταποκριθήκαμε, λοιπόν, στο κάλεσμα συνεργασίας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» με στόχο την διαμόρφωση αναπτυξιακών προοπτικών και την πρόοδο των νησιών μας, με τη καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών πόρων, την έμφαση στον τομέα των Έργων Υποδομής, τον Πρωτογενή τομέα, την Επιχειρηματικότητα, τον Τουρισμό και κάθε άλλου σημαντικού τομέα (Συγκοινωνίες, Περιβάλλον, Πολιτισμός και Αθλητισμός κ.α.), οι οποίοι μπορούν να θέσουν το Βόρειο Αιγαίο σε αναπτυξιακή τροχιά.

Πριν από έναν χρόνο περίπου, οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου όχι μόνο μας τίμησαν ως εκπροσώπους τους, αλλά μας ανέθεσαν και το ύψιστο καθήκον να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον στα νησιά μας.

Παραμένουμε πιστοί σε αυτό και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» για να σταθούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Καλτάκης: «Η Σάμος δεν είναι αποθήκη της χώρας», απαιτεί άμεση απομάκρυνση των μεταναστών

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 2026

Παρουσία των νησιών του Βορείου Αιγαίου στη γαστρονομική έκθεση «Piraeus Taste Fair 2026»

«Νέα Δυναμική»: Να έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο η γραμμή των νησιών με τον Βόλο

Αύξηση των Τούρκων επισκεπτών στο Βόρειο Αιγαίο μέσω της Visa Express και της τουριστικής προβολής

Άγιος Κωνσταντίνος: Κατεδαφίζεται ετοιμόρροπο κτίριο, από την παραλιακή η κυκλοφορία