26.7 C
Σάμος
02/07/2025
Σαμιακά

Δημήτρης Ζαφείρης. Φθηνές και πρόσκαιρες εντυπώσεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα

Banner Samos24

Για φθηνές και πρόσκαιρες εντυπώσεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα ήταν η απάντηση του δντη του Αυτόνομου Σταθμού Παράγωγης Ρεύματος στο Κοκκάρι,κ. Δημήτρη Ζαφείρη, στις ανησυχίες του δημοτικού συμβούλου Σάμου κ. Αντώνη Σίμου. Ο κ. Σίμος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο υποστήριξε ότι παραμένουν ανημέρωτοι οι κάτοικοι της περιοχής σε θέματα που αφορούν την υγεία τους , από τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης εξαιτίας του εργοστασίου της ΔΕΗ,ζητώντας να ενημερωθεί αν γίνονται οι απαιτούμενες μετρήσεις.

Ο κ. Ζαφείρης,υποστήριξε οτι ολα τα περιβαλλοντικά στοιχεία είναι δημόσια και διαθέσιμα στον οποιοδήποτε.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει:

Ελεύθερη και πλήρης ενημέρωση υπάρχει για όποιον πραγματικά έχει ενδιαφέρον για σοβαρή, ουσιαστική, τεκμηριωμένη και σε βάθος πληροφόρηση και δεν ρίχνει λάσπη σε εταιρεία και εργαζομένους που έχουν στηρίξει έμπρακτα και αθόρυβα, την ουσιαστική τουριστική ανάπτυξη χωρίς φθηνές και πρόσκαιρες εντυπώσεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα.

Όλα τα περιβαλλοντικά στοιχεία είναι δημόσια και διαθέσιμα στον οποιοδήποτε, είναι κοινοποιημένα με κάθε λεπτομέρεια στους ελεγκτικούς φορείς και στις αρμόδιες αρχές, υπάρχει συνεχής online σύνδεση και πλήρεις εκθέσεις σε μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση.

Μακάρι κι άλλες επιχειρήσεις στο νησί να λειτουργούσαν με τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια της συγκεκριμένης εταιρείας και των εργαζομένων του εργοστασίου, το οποίο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους της νομοθεσίας σε αντίθεση με πολλές δραστηριότητες επί του νησιού (ιδιωτικές και δημόσιες – πχ ο δήθεν “βιολογικός” της ίδιας περιοχής).

Related posts

Κινητοποίηση Εργατικού Κέντρου Σάμου: Διαμαρτυρία κατά κυβερνητικού κλιμακίου

admin

To Αρματαγωγό «Σάμος» στο λιμάνι Βαθέος: Επισκέψιμο για το κοινό στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας

admin

Σάμος: Kινητοποίηση των επαγγελματιών των συνεργείων κατά του «Ψηφιακού Πελατολογίου»

admin

Πάνω από 50 παιδιά στην πρώτη περίοδο των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης

admin

Από 2 Ιουλίου: Το Ανανεωμένο Superstar II της Seajets «βάζει πλώρη» για Σάμο και Δωδεκάνησα

admin

ΓΕΛ Καρλοβασίων: Θρίαμβος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις – Δύο πρωτιές στον Νομό Σάμου!

admin

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις Προσκλήσεις «Επιχειρώ πράσινα» στα μικρά νησιά, ύψους 50 εκ. ευρώ

admin

Η Εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

admin

Ε.Ο.Σ.Σάμου: Οδηγίες για την καταπολέμηση της ευδεμίδας στα αμπέλια

admin