28.9 C
Σάμος
23/06/2025
Σαμιακά

ΔΙ.Δ.Ε. Σάμου: Ποιες είναι οι σχολικές μονάδες που θα πάρουν μέρος αύριο στη παρέλαση

Banner Samos24

 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, πληροφορεί τους μαθητές, τους γονείς και την κοινωνία του νησιού μας, ότι το Σάββατο 11-11-2023, έγινε προσπάθεια από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, να λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών των Σχολικών Μονάδων Πυθαγορείου, Πύργου, Καρλοβασίου και Μαραθοκάμπου με τη ναύλωση λεωφορείων  για την Κυριακή 12-11-2023, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση στην πρωτεύουσα του νησιού.

Μετά από αγωνιώδη συνεργασία με τους Διευθυντές των εν λόγω Σχολικών Μονάδων και τον Υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, διαπιστώσαμε την αδυναμία της  δυνατότητας μεταφοράς όλων των μαθητών αυτών των Σχολείων, την τελευταία στιγμή, για λόγους τόσο τυπικούς όσο και ουσιαστικούς.

Λυπούμαστε γιατί παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε όλες αυτές τις ημέρες ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή για να βρεθεί  λύση, για πρώτη φορά εφέτος οι μαθητές των προαναφερόμενων Σχολικών Μονάδων δεν θα τιμήσουν την ημέρα της ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα, παίρνοντας μέρος στην αυριανή παρέλαση.

Έτσι στην παρέλαση θα πάρουν μέρος με πλήρη τμήματα τα Σχολεία της πόλης της Σάμου ήτοι:   1ο Πειραματικό Γυμνάσιο, 2ο Γυμνάσιο, Μουσικό Σχολείο, ΕΕΕΕΚ Σάμου, ΓΕΛ Σάμου, ΕΠΑΛ Σάμου, Εσπερινό ΕΠΑΛ Σάμου ενώ από τις Σχολικές Μονάδες: Γυμνάσιο Πυθαγορείου, Γυμνάσιο Πύργου, Γυμνάσιο, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καρλοβασίου και Γυμνάσιο και ΓΕΛ Μαραθοκάμπου μόνο τα αγήματα της σημαίας τους.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΜΟΥ

 

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΠΙΩΤΑΣ

Related posts

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η δύσκολη προσγείωση στη Σάμο που έφερε χειροκροτήματα

admin

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Σάμου: Υποδεχόμαστε το Κυβερνητικό Κλιμάκιο με διαμαρτυρία στο Μαλαγάρι

admin

Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης – Ηλιάδης Αριστείδης | Σάμος

admin

ΔΠΕ Σάμου: Ευχές στον Μητροπολίτη κ.κ. Ευσέβιο για την Ονομαστική Εορτή και τα 30 Χρόνια Ενθρόνισης

admin

Το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος Σάμου συμμετέχει στο Erasmus+ για καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές

admin

Πυθαγόρειο ΓΕΛ Σάμου: Ο Αίας Τάτσης στο Harvard με πλήρη υποτροφία!

admin

Ιερά Πανήγυρις Γενεθλίου Τιμίου Προδρόμου στον Άγιο Κωνσταντίνο Σάμου

admin

Συναγερμός στο Καρλόβασι: Πυρκαγιά πίσω από τις εργατικές κατοικίες αντιμετωπίστηκε άμεσα

admin

Πρόγραμμα 3ου ψεκασμού κουνουπιών 2025: Έναρξη 30 Ιουνίου για Σάμο, Ικαρία, Φούρνους

admin