29.4 C
Σάμος
07/06/2025
Σαμιακά

Ενημέρωση των παραγωγικών τάξεων και του καταναλωτικού κοινού της Σάμου για τα χημικά προϊόντα

Ενημέρωση των παραγωγικών τάξεων και του καταναλωτικού κοινού της Σάμου για τα χημικά προϊόντα στην Εσπερίδα που διοργανώνει το ΓΧΚ – Χ.Υ.ΑΙΓΑΙΟΥ – ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Χ.Υ ΣΑΜΟΥ την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου.

Χημικά προϊόντα, όπως είδη παιδικής φροντίδας, σχολικά είδη, υφάσματα, πλαστικά, χρώματα, δομικά υλικά, καθαριστικά, πετρελαιοειδή, κατακλύζουν την καθημερινότητά μας και διευκολύνουν τη ζωή μας.

Η μη ορθολογική διαχείρισή τους εγκυμονεί, όμως,  κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Η Κοινοτική Νομοθεσία για τα χημικά προϊόντα – Κανονισμοί REACH και CLP – διασφαλίζει την προστασία καταναλωτών και περιβάλλοντος και ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις της έκθεσης σε επικίνδυνα χημικά προϊόντα.

Η ενημέρωση για την ορθή διαχείριση των χημικών προϊόντων και την ασφαλή χρήση τους είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας.

Related posts

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σάμο

admin

Κάλεσμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από την Ένωση Στρατιωτικών Σάμου

admin

Δήλωση του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) για την Ανθρωπιστική Καταστροφή στη Γάζα

admin

Μ. Φιλιππή: «Ολιγαρχικό μοντέλο ηγεσίας στον Δήμο Δυτικής Σάμου»

admin

«Χρυσή» ημέρα για τη Σάμο: Το MSC Explora I και τα πλοία της γραμμής έφεραν πάνω από 2.200 επισκέπτες

admin

Μεταναστευτικό: Μηνυτήρια αναφορά Γ. Καλτάκη στην Εισαγγελία Σάμου

admin

Με «Άριστα Παμψηφεί» έγινε αποδεκτή η διδακτορική διατριβή του Σταύρου Μιχαλόπουλου

admin

Αξιολόγηση Δήμων Σάμου: «Άριστα» στα ΚΕΠ, «κάτω από τη βάση» η ανακύκλωση και οι δρόμοι

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του κρουαζιερόπλοιου KZ Monet λόγω αυξημένης κίνησης

admin