09/07/2026
Σαμιακά

Ενημέρωση των παραγωγικών τάξεων και του καταναλωτικού κοινού της Σάμου για τα χημικά προϊόντα

ximika

Ενημέρωση των παραγωγικών τάξεων και του καταναλωτικού κοινού της Σάμου για τα χημικά προϊόντα στην Εσπερίδα που διοργανώνει το ΓΧΚ – Χ.Υ.ΑΙΓΑΙΟΥ – ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Χ.Υ ΣΑΜΟΥ την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου.

Χημικά προϊόντα, όπως είδη παιδικής φροντίδας, σχολικά είδη, υφάσματα, πλαστικά, χρώματα, δομικά υλικά, καθαριστικά, πετρελαιοειδή, κατακλύζουν την καθημερινότητά μας και διευκολύνουν τη ζωή μας.

Η μη ορθολογική διαχείρισή τους εγκυμονεί, όμως,  κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Η Κοινοτική Νομοθεσία για τα χημικά προϊόντα – Κανονισμοί REACH και CLP – διασφαλίζει την προστασία καταναλωτών και περιβάλλοντος και ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις της έκθεσης σε επικίνδυνα χημικά προϊόντα.

Η ενημέρωση για την ορθή διαχείριση των χημικών προϊόντων και την ασφαλή χρήση τους είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 82χρονη από τη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου

Σάμος: Έχασε 3.967 ευρώ βλέποντας βίντεο

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και ευπαθείς περιοχές του Νομού Σάμου έως τις 31 Οκτωβρίου

«Ακυβέρνητο καράβι» η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στον αέρα και τα 14 παραχωρημένα αεροδρόμια

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ζερβού Σάμου

Σάμος: Δικαστική απόφαση δικαιώνει εργαζόμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων