30.5 C
Σάμος
05/08/2025
Δήμος

Ενημερωτική συνάντηση μαθητών στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Μια διαφορετική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 5 Δεκεμβρίου στο Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Διονυσίου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου της πόλεως Σάμου έπειτα από δική τους πρωτοβουλία, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και τις εξελίξεις του προσφυγικού –μεταναστευτικού.

Τα παιδιά εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην πόλη μας και εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον του τόπου και το δικό τους.

Είχαν την ευκαιρία επίσης να ενημερωθούν πρώτοι από τον κ. Διονυσίου, για την πρόθεση του Δήμου να τους προσκαλεί για θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός τους για να συμμετέχουν ενεργά στα Δημοτικά Συμβούλια.

Ο κύριος Διονυσίου τους υποσχέθηκε ότι η μάχη θα δίνεται καθημερινά για το μέλλον των παιδιών και με γνώμονα την επαναφορά του νησιού σε ρυθμούς ανάπτυξης .

Related posts

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην περιοχή «Ποτάμι»

admin

Ρήγμα στον Δήμο Ανατολικής Σάμου: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο σύμβουλος Δημήτριος Βλασιάδης

admin

ΑΝΑΣΑ: Αίτημα για Έκτακτη Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για τη Διαχείριση του ΧΥΤΑ.

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 100 Χρόνια από τη γέννηση του Αλέξη Σεβαστάκη στο Καρλόβασι

admin

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin