12/04/2025
Σαμιακά

Εννέα πανέμορφα μοντέλα από το Ισραήλ στη Σάμο

Στη Σάμο βρέθηκε για περίπου 4 ημέρες ομάδα φωτογράφων και γνωστών ισραηλινών μοντέλων, η οποία πραγματοποίησε fashion photoshoot σε διάφορα σημεία του νησιού μας, προκειμένου να προβληθούν στον έντυπο τύπο, σε τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας του Ισραήλ και φυσικά σε όλα τα social media με βασικότερο το Instagram .

Το project υλοποιήθηκε όπως μεταδίδει το Σαμιακόν Βήμα, από τον Tour Operator Diesenhaus, ο οποίος έχει ξεκινήσει από πέρυσι πτήσεις τσάρτερ από το Τελ Αβίβ στη Σάμο, σε συνεργασία με ένα από τα καλύτερα πρακτορεία μοντέλων τoυ Ισραήλ το Yuri Models .

Την οργάνωση στη Σάμο ανέλαβε το γραφείο Rhenia Tours με την ευγενική βοήθεια των ξενοδοχείων Doryssa Seaside και Proteas Blu.

Τα εννέα μοντέλα έφτασαν στη Σάμο και φωτογραφήθηκαν σε διάφορες περιοχές του νησιού μας, όπως το Ποτάμι, τα Τσόπελα, το Κοκκάρι, τη Χρυσή Άμμο, με σκοπό την προώθηση του νησιού στην τουριστική αγορά του Ισραήλ, προκειμένου οι κάτοικοι της χώρας να γνωρίσουν το νησί μας.

Μερικά από τα μοντέλα και τους φωτογράφους μοιράστηκαν ήδη με τους χιλιάδες followers τους στο Instagram φωτογραφίες, μερικές από τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

 

Proteas Blu Resort

Related posts

Mini Market εντός ΚΕΔ Σάμου: Τρεις συλλήψεις για παράνομο εμπόριο

admin

Εκείνες οι μωβ πασχαλιές…γράφει η Μαργαρίτα Ικαρίου

admin

Πρόγραμμα Αρχιερατικών Θείων Λειτουργιών και Χοροστασιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα

admin

Έως 17 Απριλίου οι αιτήσεις αποζημίωσης για τη χαλαζόπτωση στα αμπέλια της Σάμου

admin

Άσκηση «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» στο Βαθύ Σάμου την Παρασκευή

admin

Επιστολή Λυμπέρη για το Φράγμα Καρβούνη

admin

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

admin

Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στη Χώρα

admin

Πυθαγόρειο: Γιατί συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Χώρας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα;

admin