23/05/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε επιχειρήσεις στη Σάμο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, 3 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που διαπράχθηκαν προ πενθημέρου, σε επιχειρήσεις στη Σάμο.
Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 36 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ο συλληφθείς, δρώντας βραδινές ώρες, μπήκε σε τρεις επιχειρήσεις στη Σάμο, παραβιάζοντας –κατά περίπτωση- εισόδους τους και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -215- ευρώ.
Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Μηχανική βλάβη σε πλοίο με 15 επιβάτες έξω από τον Μαγγανίτη Ικαρίας – επέστρεψε στο λιμάνι με τη βοήθεια αλιευτικού

Σάμος: Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς – «Με 45% έλλειψη προσωπικού, καλοκαίρι δεν βγαίνει»

Αεροναυτικές ασκήσεις βόρεια της Ικαρίας τη Δευτέρα

Σύλληψη 42χρονου στο Πυθαγόρειο για πλαστογραφία και απάτη

Δύο συλλήψεις για μουσική πάνω από τα επιτρεπτά όρια σε καταστήματα στη Σάμο

Άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» την Πέμπτη στη Σάμο