26.9 C
Σάμος
26/08/2025
Πολιτικά

Επίσκεψη του βουλευτή Σάμου σε Μεσόγειο, Πάνδροσο και Παγώνδα

Περιγραφή εικόνας

Επισκέψεις στις Κοινότητες Μεσογείου, Πανδρόσου και Παγώνδα πραγματοποίησε την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Μετά τις επαφές που είχε στις 3 Κοινότητες, ο κ. Στεφανάδης ανέφερε: «Επισκεφθήκαμε τα χωριά Μεσόγειο, Πάνδροσο και Παγώνδα και συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την κ. Φωτεινή Τσακουμάκη, πρόεδρο Κοινότητας Μεσογείου, τον κ. Μανώλη Καλατζή, πρόεδρο της Κοινότητας Πανδρόσου, τον κ. Γιώργο Τσάτσο, πρόεδρο της Κοινότητας Παγώνδα και τον κ. Γιάννη Αξιώτη, πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ανατολικής Σάμου.
Τα προβλήματα αφορούν θέματα υγείας, οδοποιίας, στήριξης πολιτιστικών συλλόγων και σχολείων. Σε όλα τα δίκαια αυτά αιτήματα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σύντομες και αποτελεσματικές λύσεις».

Related posts

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin

Θάνος Πλεύρης στη Σάμο: «Η Ελλάδα φιλική σε όποιον δικαιούται άσυλο και εχθρική στους παράνομους»

admin

Στη Σάμο την Πέμπτη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης

admin

Αντιπαράθεση στη Σάμο για το «Μαρτυρικό χωριό» – Παρέμβαση από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

admin

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Σάμου: «Προτεραιότητα η περιφερειακή ανάπτυξη»

admin

Το ΚΚΕ(μ-λ) για τη συγκέντρωση-διαδήλωση στο Καρλόβασι

admin

Πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης στο «Τάγμα θυσίας» του ΔΣΕ στη Λέκκα

admin