12/09/2025
Σαμιακά

Επίσκεψη ΥΝΑΝΠ Γ. Πλακιωτάκη σε Σάμο και Φούρνους

Τη Σάμο και τους Φούρνους επισκέπτεται σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλο Στεφανάδη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη.
Ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε:

Από εδώ, το Λιμεναρχείο της Σάμου, ένα κομβικό σημείο στο Αιγαίο, θέλω να επαινέσω τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν, ημέρα και νύχτα, για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας μας.

Η δική τους προσπάθεια, αξιοποιεί τις αυξημένες επιχειρησιακές δυνατότητες, που πετύχαμε να έχει το Λιμενικό Σώμα, μέσα από ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή μείωση των μεταναστευτικών ροών τα τελευταία 2 χρόνια.

Τα στελέχη του Λιμενικού επιχειρούν όχι μόνο με τόλμη και αποφασιστικότητα, αλλά και με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Όταν τα κυκλώματα των διακινητών αφήνονται, ή και υποστηρίζονται, να θέτουν σε κίνδυνο χιλιάδες συνανθρώπους μας στο Αιγαίο, η Ελλάδα διασώζει ανθρώπινες ζωές.

Ακριβώς γι΄ αυτό συνεχίζουμε να ενισχύουμε το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του.

Related posts

ΚΕΔ Σάμου: Πυρκαγιά σε υποσταθμό ρεύματος – Επεκτάθηκε στο ιατρείο της Δομής

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: «Καλή σχολική χρονιά» με ανοιχτά μέτωπα στην εκπαίδευση

admin

Νέο Κέντρο Λογοθεραπείας BlaBlaLand-Speech Lab στο Βαθύ Σάμου από την Εύα Μιχελή

admin

Αεροδρόμιο Σάμου επιβατική κίνηση : +10,5% στο εσωτερικό, -5,1% στο εξωτερικό τον Αύγουστο

admin

Διαμαρτυρία για την υγεία στις 16 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Επετειακό συλλείτουργο στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής

admin

Τραυματισμός 30χρονου οδηγού δικύκλου μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο στον Πύργο Σάμου

admin

Ο Δημήτριος Βακεντής από τη Σάμο στην ηγεσία της ΑΣΔΕΝ

admin

Πότε θα γίνει ο Αγιασμός σε δημοτικά και νηπιαγωγεία Σάμου – Όλο το πρόγραμμα

admin