30.5 C
Σάμος
19/06/2025
Σαμιακά

Επιλογή προσωρινού μειοδότη για την αποκατάσταση αδειοδότηση των παιδικών χαρών

Banner Samos24

Οι παιδικές χαρές, της πόλης της Σάμου, του Παλαιοκάστρου, του Κοκκαρίου και του Πυθαγορείου του Δήμου Ανατολικής Σάμου δεν λειτουργούν εδώ και μήνες, λόγω έλλειψης πιστοποίησης, γεγονός που καθιστά απαγορευτική τη χρήση τους.

Κυριότερος λόγος για το κλείσιμο των παιδικών χαρών ήταν η παλαιότητα στα αντιολισθητικά και αντικραδασμικά δάπεδα ασφαλείας αυτών. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν ανακοινώσεις και σημάνσεις, ακόμα και τοποθετήσεις κορδελών, που γνωστοποιούσαν ότι δεν είναι ενδεδειγμένη η χρήση των παιδικών χαρών.

Η τελευταία εξέλιξη για το θέμα είναι ότι υπήρξε επιλογή προσωρινού μειοδότη από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ανατολικής Σάμου, μετά από ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με θέμα «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ» με την Ομόρρυθμη Εταιρία να προσφέρει τη χαμηλότερή τιμή που ανέρχεται σε 115.101,50 € προ Φ.Π.Α (134.668,76 € με Φ.Π.Α).

Related posts

Αντιπολεμικό κάλεσμα στη Σάμο: Η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης κινητοποιείται για την Παλαιστίνη

admin

Επετειακή Εκδήλωση για τον Μητροπολίτη κ.κ. Ευσέβιο

admin

Σαμιώτες Σκακιστές διακρίθηκαν στο 3ο Σκακιστικό Φεστιβάλ Αιγαίου στην Ικαρία

admin

Τούρκος τουρίστας πνίγηκε στους καταρράκτες στο Ποτάμι

admin

Εντυπωσιακή εκδήλωση Αστρονομίας φώτισε το Καρλόβασι: Το σύμπαν στα χέρια των μαθητών!

admin

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Αστρονομικές δράσεις και παρατηρήσεις στη Σάμο!

admin

Valencia Basket Summer Camp: Ξεκίνησε στη Σάμο η μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ!

admin

Ανοιχτές εκδηλώσεις από τα ΣΔΕ Βαθέος και Καρλοβάσου

admin

Μ. Κάρλας: Να διεκδικήσουμε Ανώτατη Σχολή Μουσικών Σπουδών στην πρωτεύουσα της Σάμου

admin