01/09/2026
Σαμιακά

Επιλογή προσωρινού μειοδότη για την αποκατάσταση αδειοδότηση των παιδικών χαρών

291859072_570882668099504_8272713991020303901_n

Οι παιδικές χαρές, της πόλης της Σάμου, του Παλαιοκάστρου, του Κοκκαρίου και του Πυθαγορείου του Δήμου Ανατολικής Σάμου δεν λειτουργούν εδώ και μήνες, λόγω έλλειψης πιστοποίησης, γεγονός που καθιστά απαγορευτική τη χρήση τους.

Κυριότερος λόγος για το κλείσιμο των παιδικών χαρών ήταν η παλαιότητα στα αντιολισθητικά και αντικραδασμικά δάπεδα ασφαλείας αυτών. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν ανακοινώσεις και σημάνσεις, ακόμα και τοποθετήσεις κορδελών, που γνωστοποιούσαν ότι δεν είναι ενδεδειγμένη η χρήση των παιδικών χαρών.

Η τελευταία εξέλιξη για το θέμα είναι ότι υπήρξε επιλογή προσωρινού μειοδότη από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ανατολικής Σάμου, μετά από ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με θέμα «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ» με την Ομόρρυθμη Εταιρία να προσφέρει τη χαμηλότερή τιμή που ανέρχεται σε 115.101,50 € προ Φ.Π.Α (134.668,76 € με Φ.Π.Α).

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΚΕΦΙΑΠ Σάμου με μόλις δύο φυσικοθεραπευτές μετά την παραίτηση κοινωνικής λειτουργού

«Κι εμείς αύριο αν αρρωστήσουμε, πού θα πάμε;»: Η Ένωση Αστυνομικών στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου

Με πλήθος πιστών η πανήγυρη της Αγίας Ζώνης στη Σάμο

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών 2026: Πού και πότε γίνονται ψεκασμοί

Σάμος: 897 έλεγχοι και 6 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στην εβδομαδιαία εκστρατεία της Τροχαίας

Σάμος: Στα 20,3 εκατ. ευρώ ο τζίρος των καταλυμάτων και στα 13,8 εκατ. η εστίαση στο β΄ τρίμηνο του 2026