20/04/2025
Σαμιακά

Επιστολή των Κοσμητόρων των Σχολών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σάμου προς τον Υπουργό Υγείας

Επιστολή των Κοσμητόρων των Σχολών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σάμου προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά την συνεχόμενη υποβάθμιση των παροχών του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου στην Σάμο.

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την αγωνία μας για την συνεχόμενη υποβάθμιση των παροχών του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.
Η Πανεπιστημιακή Μονάδα Σάμου απαρτίζεται από τρία (3) Τμήματα, ήτοι 2.000 φοιτήτριες/φοιτητές, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό που διαμένει στο Καρλόβασι. Συνεπώς το θέμα της διαφύλαξης και ενίσχυσης της δημόσιας υγείας είναι αυτονόητο και απολύτως απαραίτητο για την απρόσκοπτη λειτουργία και της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Σάμου.
Δυστυχώς, οι φιλότιμες προσπάθειες τόσο του Ιατρικού όσο και του Διοικητικού προσωπικού δεν είναι δυνατόν να καλύψουν τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες του Κέντρου τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή.
Σας καλούμε να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί τη μοναδική μονάδα φροντίδας υγείας σε όλο το Δυτικό τμήμα της Σάμου.
Με εκτίμηση,

Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ
ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

΄
Βασίλειος Μεταφτσής Σπυρίδων Κοκολάκης
Καθηγητής Αναπληρωτής Καθηγητής

Related posts

Έφτασε στη Σάμο το Άγιο Φως- Video

admin

Με κατάνυξη η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Ι.Μ. Σάμου

admin

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin

182 Κύπριοι θα γιορτάσουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin

Απίστευτο στη Σάμο: Smartphone “νόμισε” ότι έγινε τροχαίο και κάλεσε το 112

admin