13/08/2026
Σαμιακά

Ευρεία σύσκεψη για τουριστικά θέματα με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ

kokkari 2022

Ευρεία σύσκεψη, στη διάρκεια της οποίας θα τεθούν τα προβλήματα που αφορούν τον τουρισμό, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 7 το απόγευμα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

Σκοπός της επίσκεψής του Γενικού είναι η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της Σάμου. Επίσης θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την προβολή, τον σχεδιασμό και οτιδήποτε άλλο απασχολεί τους εμπλεκόμενους με τον τομέα.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»

«Ήξερες να ακούσεις, να απαντήσεις, να συμβουλέψεις»: Ο διευθυντής της ΜΕΘ Γ.Ν. Σάμου Φάμπιο Τζιαρντίνα αποχαιρετά τον Νίκο Κακλαμάνη 

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης

Ιατρική Απόβαση 2026»: φοιτητές Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου