14/09/2026
Σαμιακά

Ευχαριστήριο της Οικογένειας Ανδρέα & Ελένης Σκρίνου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους κατωτέρω οι οποίοι συνέβαλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αποκατάσταση της υγείας του ανήλικου τέκνου μας κατόπιν σοβαρού τραυματισμού των κάτω άκρων του συνεπεία τροχαίου ατυχήματος.

Τους Ορθοπεδικούς Ιατρούς κ.κ. Τσερέ Κων/νο, Κιάσσο Εμμανουήλ, Απέργη Χρήστο και Λούρα Εμμανουήλ καθώς και το Νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σάμου.

Τις Αναισθησιολόγους κ.κ. Αποστόλου Ουρανία , Σταθά Θάλεια και τη βοηθό Αναισθησιολόγου κ. Κεχαγιά Μαρία του Νοσοκομείου Σάμου.

Τους Φυσικοθεραπευτές κ.κ. Μαρία Κιάσσου και Βουργάνα Δημήτριο του Νοσοκομείου Σάμου.

Το προσωπικό της 79 ΑΔΤΕ οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτό για την ανεύρεση της σπάνιας ομάδος αίματος Ο RH (-)  προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι χειρουργικές επεμβάσεις.

Τον προϊστάμενο Επιστασίας κ. Τριανταφυλλόπουλο Κων/νο καθώς και όλους τους συγγενείς και φίλους που μοιράστηκαν την αγωνία μας.

Μετά Τιμής

Οικογένεια Ανδρέα & Ελένης Σκρίνου

Καρλόβασι Σάμου

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αεροναυτικές ασκήσεις με πυρά στις 28 Σεπτεμβρίου μεταξύ Ικαρίας και Σάμου

Νέες εξορμήσεις για υπογραφές υπέρ του Νοσοκομείου Σάμου

Αναμορφώνεται η κεντρική πλατεία στην Καστανιά με ιδιωτική δωρεά

Δραματική υποστελέχωση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου: «Φτάσαμε στο σημείο μηδέν»

Περιστατικό σε πτήση για Σάμο: 63χρονος Ολλανδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία

Αύξηση 13,7% στην κίνηση του αεροδρομίου της Σάμου τον Αύγουστο, ξεπέρασε τους 104.000 επιβάτες