18/09/2026
Σαμιακά

Ε.Κ.Σ.: Άμεσα να βρεθεί κτήριο για την ασφαλή εγκατάσταση των ΕΛΤΑ Σάμου

taxidromio

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου καταγγέλλει το υπουργείο Μεταφορών και όλα τα αρμόδια τμήματά του που ευθύνονται για την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στο Υποκατάστημα ΕΛΤΑ της Σάμου.

Σαράντα επτά (47) μέρες έχουν περάσει από τον φονικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου που έκανε το ενοικιαζόμενο κτίριο ΕΛΤΑ να είναι μη κατοικήσιμο και επικίνδυνο. Παρ’ ότι έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες μετεγκατάστασης σε κτίριο που πρόκυψε από διαγωνισμό εν τούτοις ακόμα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα και τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πελάτες της υπηρεσίας αναγκάζονται να λειτουργούν σε απαράδεκτες συνθήκες.

Στην ύπαιθρο μέσα σε δύο φορτηγά που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων και πελατών μέσα στο χειμώνα και με ακόμα χειρότερες συνθήκες για την πανδημία του covid-19 και τον συνωστισμό που δημιουργείται.

          Η Διοίκηση του Ε.Κ.Σ. συμπαραστέκεται στους συνάδελφους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ και απαιτεί την άμεση στεγαστική μεταφορά των ΕΛΤΑ σε κτίριο που πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων και πελατών.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Φόρος τιμής στον Νικόλαο Κακλαμάνη: Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν Σάμου θα φέρει το όνομά του

Τουρκική κινητικότητα απέναντι από τη Σάμο: Ο σχεδιασμός της 51ης Ταξιαρχίας και οι αιτιάσεις για το Αιγαίο

Στη Σάμο 199 αλλοδαποί από την Κρήτη, στη δομή Ζερβού

Φούρνοι Κορσεών: Το Σάββατο το σαρανταήμερο μνημόσυνο του Δημάρχου Δημητρίου Καρύδη

Αεροναυτικές ασκήσεις με πυρά στις 28 Σεπτεμβρίου μεταξύ Ικαρίας και Σάμου

Νέες εξορμήσεις για υπογραφές υπέρ του Νοσοκομείου Σάμου