33.3 C
Σάμος
09/08/2025
Σαμιακά

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου για το άνοιγμα της αγοράς του Ισραήλ

Περιγραφή εικόνας

Με το παρόν Δελτίο Τύπου η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σαμου θέλει να ενημερώσει όλους τους φορείς του τουρισμού πως στο πλαίσιο επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου συνεχίζει να εργάζεται με αισιοδοξία και συνεχείς επαφές που ευελπιστούμε πως θα τονώσουν την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού.

Η πιο πρόσφατη προσπάθεια μας αφορά την συνάντηση σε προσωπικό ραντεβού με τον Αρχιραβίνο της ΙΚΘ κύριο Ααρών Ισραήλ ο οποίος επισκέφθηκε το νησί της Σάμου προκειμένου να πιστοποιηθούν τα κρασιά της ΕΟΣΣ με την ένδειξη kosher. Ο Αρχιραβίνος ο οποίος διαθέτει ένα σημαντικό δίκτυο επαφών με την τουριστική αγορά του Ισραήλ συνομίλησε εκτενώς με τον Αντιπρόεδρο της Ενώσεως μας κύριο Χατζηδημητρίου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για την ιστορία και τα σημαντικά μνημεία της Σάμου αλλά και πιο συγκεκριμένα για την δυναμική και την διάθεση των επαγγελματιών ξενοδόχων να προσφέρουν υψηλής ποιότητας φιλοξενία σε όλους τους επισκέπτες από το Ισραήλ σεβόμενοι πλήρως τις θρησκευτικές τους ιδιαιτερότητες και φροντίζοντας πάντοτε τις διατροφικές τους συνήθειες. Στα πλαίσια της συνάντησης διερευνήθηκαν όλοι οι τρόποι υποδοχής τουριστών από το Ισραήλ στο νησί μας, με προοπτική μάλιστα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του νησιού μας με την χώρα της Μέσης Ανατολής.

Παράλληλα με τις δικές μας επαφές είχαν προηγηθεί και συναντήσεις με την Περιφέρεια και τους Δήμους και παρούσης της ευκαιρίας θα θέλαμε να τονίσουμε την άψογη συνεργασία που έχουμε και για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και γενικότερα με όλους τους επίσημους φορείς του νησιού μας. Βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές και συνεργαζόμαστε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κύριο Στάντζο, την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κα Κάιλα, καθώς και με την Περιφέρεια μέσω της Προϊσταμένης του Τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Σάμου, κυρίας Γραμματική Δρίνη, και τον σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης Δημοσιότητας & Δημοσίων Σχέσεων, κύριο Άρη Βασιλικό, προωθώντας τις προτάσεις μας για το ασφαλές άνοιγμα και την προσέλκυση και φιλοξενία των επισκεπτών από το Ισραήλ. Συνεχείς είναι και οι επαφές μας με τον κύριο Κασμιρλή αλλά και όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Related posts

SEAJETS: Ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια του «SUPERSTAR II»

admin

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Σάμου με τον βουλευτή Χρ. Στεφανάδη για τις ελλείψεις προσωπικού

admin

Συλλυπητήριο Μήνυμα Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ για την τραγική απώλεια 18χρονου

admin

Σε αναμονή οι επιβάτες του «Blue Star Myconos» – Ακυρώθηκε το σημερινό δρομολόγιο

admin

Μουσικό Σχολείο Σάμου: Κατατακτήριες εξετάσεις

admin

Απαγορευτικό: Τι αλλάζει στα δρομολόγια του Blue Star Myconos

admin

Ψιλή Άμμος: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 71χρονος

admin

Σάμος: Η ΕΛΜΕ απαιτεί διαλεύκανση και στήριξη των μαθητών για την υπόθεση του διευθυντή – «Το σχολείο πρέπει να είναι χώρος ασφάλειας»

admin

ΧΥΤΑ Σάμου: 11.407 ευρώ πρόστιμο για φωτιά σε απορρίμματα

admin