25 C
Σάμος
04/07/2025
Δήμος

Η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα του Νεοχωρίου,

Banner Samos24

 

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου, η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα του Νεοχωρίου, ένα από τα μικρότερα χωριά της Σάμου. Την υποδέχτηκαν κάτοικοι του χωριού και ακολούθησε ενημέρωση για διάφορα θέματα και ανταλλαγή απόψεων.

Συζητήθηκε η κατάσταση που βιώνει ο τόπος μας με διάφορα παραδείγματα. Έγινε αναφορά στα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία αν λυθούν και η επίλυσή τους γίνει η βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, τότε θα αλλάξει η ζωή των κατοίκων προς το καλύτερο.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που βάζει η “Ανατροπή” για την συγκεκριμένη περιοχή, προτεραιότητες πνοής και ουσίας. Αυτές είναι:

  • Βελτίωση και συντήρηση του εσωτερικού δρόμου επικοινωνίας του χωριού από την κοινότητα μέχρι την διασταύρωση με την περιφερειακή οδό Σκουραιίκων – Κουμαιίκων (διαπλάτυνση και επιλεκτική τσιμεντόστρωση).
  • Βελτίωση του αγροτοδασικού δρόμου περιοχής Κούτσι, από Άγιο Ιωάννη Θεολόγο μέχρι αγροικία Χ. Γιακαλάρα (διαπλάτυνση και τμηματική τσιμεντόστρωση).
  • Διαμόρφωση και αξιοποίηση πλατείας – χώρου στάθμευσης και εσωτερικής πλατείας (πλακόστρωση και διάφορες εργασίες).
  • Ανάδειξη του ημιονικού δρόμου που ξεκινάει από το χωριό και φτάνει στην κεντρική δεξαμενή.
  • Επισκευή και συντήρηση δεξαμενής ύδρευσης και εργασίες ασφαλείας στην δεξαμενή άρδευσης-πυρόσβεσης (κιγκλιδώματα – περίφραξη).

Related posts

«Απογοητευτική» η εικόνα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, λέει η ΑΝΑ.Σ.Α

admin

Βαγγέλης Μαρνέζος: “Η Γαλάζια Σημαία γεμίζει χαρά την ακτή μας στο Ποτάμι Καρλοβάσου”

admin

Προσοχή: Άνεμοι έως 9 μποφόρ από το Σάββατο στη Σάμο

admin

Ανατολική Σάμος: Παραιτήθηκε απο Εντεταλμένος Σύμβουλος o Δημήτρης Βλασιάδης

admin

Συμμετοχή του Αντιδημάρχου Μανώλη Νικολού στην 17η Πανελλήνια Σύνοδο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

admin

«Αιδώς και ως εδώ!»: Η Συμμαχία Πολιτών κατηγορεί τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου για «καπηλεία» έργων

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου-Αιδώς Αργείοι : “Με έργα απαντάμε στον εκνευρισμό της αντιπολίτευσης”

admin

Μουσικό Σχολείο Σάμου: Αντιδρά η Λαϊκή Συσπείρωση για την άρνηση ίδρυσης τμήματος

admin

Προβληματισμός στη Δυτική Σάμο: Η “Συμμαχία Πολιτών” θίγει ζητήματα ηθικής και αναπτυξιακής απραξίας

admin