11/10/2026
ΔήμοςΣαμιακά

Η Κίνηση Πολιτών “ΣΑΜΟΣ SOS” επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Σάμου

18222492_1483245041727412_4080060510582333624_n

Ανακοίνωσή της Κίνησης Πολιτών “ΣΑΜΟΣ  SOS” για την συνάντηση με τον Δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο.

Σήμερα την 12/10/2017   στα πλαίσια ενημέρωσης των  Αρχών, θεσμών και φορέων της πόλης μας, αντιπροσωπία της Κίνησης Πολιτών  ΣΑΜΟΣ  SOS  επισκέφθηκε κατόπιν πρόσκλησης , τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, παρουσία των Αντιδημάρχων και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου έγινε ανταλλαγή απόψεων για το  μεταναστευτικό .

Τα μέλη της κίνησης μίλησαν για τα μεγάλα προβλήματα  που αντιμετωπίζει το νησί από την καταστροφική μεταναστευτική  πολιτική της κυβέρνησης .

Από την κίνηση δόθηκε επίσημα πρόσκληση στον κ. Δήμαρχο, και ζητήθηκε η συμπαράστασή του στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 22/10/2017 στην πλατεία.

Ο κ. Δήμαρχος   ενημέρωσε για τις έως τώρα ενέργειες του, και επιφυλάχθηκε να  απαντήσει για την συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Η Επιτροπή Αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αλλαγή στο δρομολόγιο του Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη: Στη Σάμο τα ξημερώματα της Δευτέρας

Σάμος: Η υπογονιμότητα στο επίκεντρο εκδήλωσης του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Στη Λήμνο η 37η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας φτάνει το πρόβλημα της ασφαλούς πρόσβασης στο Δημοτικό Σχολείο Παγώνδα

ΚΕΔΝ Σάμου: Αναχωρούν 200 άτομα από τη δομή στη Ζερβού

Οι ανεξάρτητοι διανομείς Λέσβου, Χίου και Σάμου καταγγέλλουν ότι πλατφόρμα τους απαγορεύει να δουλεύουν και αλλού