02/06/2026
Περιφερειακά

Η καριέρα του απογειώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ την έκανε όμως προς ΝΔ με βήμα ταχύ

Ο Στρατιωτικός που είδε την καριέρα του να απογειώνεται επί ΣΥΡΙΖΑ μεταπήδησε στην ΝΔ με βήμα ταχύ!!

Εντύπωση προκαλεί σε πολλά στελέχη της τότε Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, η δεκτικότητα στην αποστολή που του ανέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. 

Ο λόγος για τον πρόσφατα χρισμένο  από την ΝΔ Αλκιβιάδη Στεφανή που εκτός από πρώην Υπουργός και  αρχιτέκτονας των υπερδομών χωρητικότητας 5000+ στα νησιά και την επινόηση του πλωτού φράχτη που αποδείχτηκε φιάσκο για τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών υπήρξε προηγουμένως αγαπημένο παιδί της συγκυβέρνησης του 2017 ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μη ξεχνάμε ότι ο κ. Στεφανής  επιλέχθηκε το 2017 (επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), για τη θέση του Α/ΓΕΣ προκαλώντας την αποστρατεία όλων των μελών του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου που ήταν όλοι αρχαιότεροι του.

 

Άραγε ισχύει το ρητό ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος; Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι για στρατιωτικός έχει μεγάλο ταλέντο στην ενόργανη και στις κυβιστήσεις…!

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Οι εξετάσεις είναι μια στιγμή, τα όνειρά σας μια ολόκληρη ζωή» – Το μήνυμα του Περιφερειάρχη για τις Πανελλαδικές

Στον αέρα η γραμμή Βόλος-Μυτιλήνη-Χίος: Αύριο κλείνει ο διαγωνισμός χωρίς ενδιαφερόμενο

Ενίσχυση έως 85% για επαγγελματίες αλιείς

Κτηνοτροφία: «Νέα Δυναμική» ζητά εξηγήσεις για τη μη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

Προωθητική εκδήλωση για το Βόρειο Αιγαίο στο Βουκουρέστι – Απευθείας πτήσεις και πακέτα διακοπών στο τραπέζι

«Νέα Δυναμική» για αντιπυρική περίοδος: Ερωτήματα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου