11/09/2025
Σαμιακά

Η κορυφαία Ελληνίδα σκιέρ…  Σοφία Ράλλη στο Samos24

Για τη συμμετοχή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο “PyeongChang 2018”, στους οποίους ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, στην τελετή έναρξης, αναφέρθηκε στο Samos24, η Σοφία Ράλλη, πρωταθλήτρια του αλπικού σκι, που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα, στην Ικαρία.

Η Σοφία  Ράλλη δήλωσε: «Ήταν μεγάλη υπερηφάνεια για μένα να συμμετάσχω για 3η συνεχόμενη φορά στους 23ους  Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, πόσο μάλλον σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση στη Νότιο Κορέα μπαίνοντας ως είθισται η Ελληνική εκπροσώπηση πρώτη στο στάδιο ανοίγοντας την αυλαία αυτής της τεράστιας γιορτής του αθλητισμού και με ιδιαίτερη τιμή να κρατάω την ελληνική μας σημαία.

Πέραν του ότι η διοργάνωση ήταν φαντασμαγορική όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους παγκόσμιες διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, η συγκεκριμένη ήταν μια ‘παγωμένη’ διοργάνωση, όπως έχω αναφερθεί σε δημοσίευμα μου, λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν ιδιαίτερα στα αγωνίσματα του Αλπικού σκι όπου συμμετείχα (τεχνική/γιγαντιαία τεχνική κατάβαση).Με αποτέλεσμα να υπάρξουν επαναλαμβανόμενες αναβολές 2 και 3 ημερών  μέχρι την οριστική πραγματοποίηση τους όπου η ταλαιπωρία ήταν αναμενόμενη για όλους τους αθλητές».

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους τους Έλληνες για την στήριξη και την αγάπη που της δείχνουν στη δύσκολη προσπάθεια της , ενώ αναφέρθηκε ειδικά στους κατοίκους της Σάμου και της Ικαρίας .

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που με στήριξαν  καθώς επίσης να σταθώ στο νησιωτικό πολιτισμό μας και συγκεκριμένα στο ανατολικό Αιγαίο, την Σάμο και την Ικαρία όπου υπηρετώ στο Σταθμό του Ευδήλου όπου άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν από ιδιαίτερα χιόνι και αλπικό σκι με αγκάλιασαν και ήταν κοντά στην προσπάθεια μου.

Τέλος να ευχηθώ στα ακριτικά νησιά, σε όλα τα νησιά μας και σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν μακριά από τις οικογένειες τους, τα αστικά κέντρα και φυλάττουν θερμοπύλες».

Η Σοφία Ράλλη γεννήθηκε στη Νάουσα και είναι η πιο έμπειρη αθλήτρια της Εθνικής ομάδας. Συμμετείχε για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το 2010 στο Βανκούβερ και το 2014 στο Σότσι. Είναι αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας και ξεκίνησε το σκι στα 8 της χρόνια. Έχει αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ.

Η Σοφία είναι πανέμορφη, δραστήρια και δεν το βάζει εύκολα κάτω .Το μέλλον σίγουρα της ανήκει !

Σοφία σε ευχαριστούμε !!

Related posts

Επετειακό συλλείτουργο στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής

admin

Τραυματισμός 30χρονου οδηγού δικύκλου μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο στον Πύργο Σάμου

admin

Ο Δημήτριος Βακεντής από τη Σάμο στην ηγεσία της ΑΣΔΕΝ

admin

Πότε θα γίνει ο Αγιασμός σε δημοτικά και νηπιαγωγεία Σάμου – Όλο το πρόγραμμα

admin

Ζιφιός πάνω από τη θαλάσσια τάφρο της Ικαρίας

admin

ΣΑΕΚ Σάμου: Αιτήσεις για το έτος 2025-2026 έως 12 Σεπτεμβρίου

admin

Τουρκικά τουριστικά σκάφη αγκυροβολούν στη Σάμο λίγα μέτρα από τις ακτές

admin

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ τα ξημερώματα στη Σάμο

admin

Φλώρα Τζεβρένη: «Δεν θα αρκεστούμε σε ψίχουλα πολιτικής – Θέλουμε πραγματική στρατηγική για το δημογραφικό»

admin