12.9 C
Σάμος
14/02/2025
Δήμος

Η Νέλλη Πατλάκα νέα Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου εξελέγη σήμερα η δικηγόρος κα. Νέλλη Πατλάκα στη διάρκεια της τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κ.Πατλάκα εξελέγη με 20 ψήφους υπέρ, και 1 λευκό.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιτελεί το έργο της διαμεσολάβησης μεταξύ των πολιτών και επιχειρήσεων με τις υπηρεσίες του δήμου, με σκοπό την αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών.

Η κ. Νέλλη Πατλάκα είναι Δικηγόρος LLM – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.

Η εισήγηση του προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου

“Είναι στόχος πραγματικά και το λέω και το πιστεύω αυτό να μπορέσουμε το παρόν συμβούλιο να εκλέξουμε συμπαραστάτη του δημότη όχι μόνο γιατί είναι ένας θεσμός στον οποίο εγώ προσωπικά πιστεύω και τον οποίο θεωρώ ότι θα παίξει έναν κεντρικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία και την αν θέλετε ρύθμιση αριθμιών του συστήματος αλλά και κυρίως γιατί δίνει άλλη εικόνα προς τον πολίτη .

…Πολλά συμβούλια λόγω της αυξημένης πλειοψηφίας δεν καταφέρνουν να εκλέξουν συμπαραστάτη του δημότη αυτό δεν περιποιεί τιμή κατά τη γνώμη μου…

…Σήμερα έχω ενώπιόν μου δύο υποψηφιότητες, η μία υποψηφιότητα τα λέω όπως κατατέθηκαν σε μένα χρονολογικά είναι η κυρία Μαρία Καρύδα του Μιχαήλ και η δεύτερη είναι η κυρία Νέλλη Πατλάκα του Σταματίου.

Εκ των προτέρων η προκήρυξη προέβλεπε ως βασικό τυπικό προσόν την κατοχή πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με περαιτέρω εξειδίκευση νομικής ή διοίκηση επιχειρήσεων αλλά δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτό διότι ήδη είχα ενημερώσει εγώ την κυρία Καρύδα.

Η κυρία Καρύδα δεν έχει στο βιογραφικό της τουλάχιστον που έχει εγχειρίσει σε μένα που κατά το νόμο πρέπει να χειριστώ τη διαδικασία. Μου έχει εγχειρίσει ένα βιογραφικό σημείωμα μας στο οποίο περιλαμβάνει μεν γλωσσομάθεια περιλαμβάνει άλλα πράγματα σαν εμπειρία, δεν περιλαμβάνει όμως πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πολύ δε περισσότερο το συγκεκριμένο πτυχίο νομικής η διοίκηση επιχειρήσεων το οποίο απαιτούσε η προκήρυξη. Κατόπιν αυτού δεν μπορώ  να βάλω σε ψηφοφορία την αίτηση σας”.

Related posts

Καρλοβασίτικο Καρναβάλι 2025: Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

admin

8ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

«ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο»: Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα Αιολικά Πάρκα

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Κλειστές υπηρεσίες την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου λόγω απεργίας για τη δημόσια υγεία

admin

Απεργία για την Υγεία: Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Άμεση κατάσβεση πυρκαγιάς στη Μουρτερή Μαραθοκάμπου

admin

Η «ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο» στηρίζει δυναμικά την Πανσαμιακή κινητοποίηση για τη Δημόσια Υγεία

admin

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου για την Πανσαμιακή Κινητοποίηση για την Υγεία

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου – 10 Φεβρουαρίου

admin