29.4 C
Σάμος
03/07/2025
Πολιτικά

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σάμου για ΦΠΑ και Μεταφορικό Ισοδύναμο

Banner Samos24

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου για την διατήρηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ και για την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Η παραπληροφόρηση αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο της σημερινής πραγματικότητας. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το Σαμιακό λαό ότι η διατήρηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ για τη Σάμο, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του εμπορικού κόσμου αλλά και της τοπικής κοινωνία συνολικά και η εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου που ψηφίστηκε στη Βουλή και θα εφαρμοστεί από τον Ιούλιο για όλα τα νησιά του νομού (Σάμο, Ικαρία , Φούρνοι) είναι αποτέλεσμα της οικονομικής πολίτικης της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να διατηρήσει ισορροπίες αλλά και να απαλείψει αδικίες, μέσα σε ένα στενό πλαίσιο δημοσιονομικής προσαρμογής, όπου αναγκάστηκε η χώρα να εφαρμόσει, εξαιτίας της χρεωκοπίας της από το 2010, μια χρεοκοπία για την οποία είναι υπεύθυνες αποκλειστικά και μόνο  οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τέλος να διευκρινίσουμε ότι κανένα οικονομικό μέτρο δεν σχετίζεται με το προσφυγικό ζήτημα, κάθε προσπάθεια συσχέτισης βρίσκεται στην σφαίρα της φαντασίας.

Related posts

Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια στη Σάμο

admin

Ανακοινώθηκε η τελική σύνθεση του Κυβερνητικού Κλιμακίου για τη Σάμο

admin

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Ο Θάνος Πλεύρης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Παραιτήσεις Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη, Μπουκώρου και Στρατάκου μετά τη δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

admin

Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου: Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ζητά συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Εκλογές Κεντρικής Επιτροπής στο Βόρειο Αιγαίο – Το εκλογικό κέντρο στη Σάμο

admin

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυβερνητικού Κλιμακίου στη Σάμο λόγω πυρκαγιάς στη Χίο

admin

Πορεία ΚΚΕ στη Σάμο κατά της εμπλοκής της Ελλάδας σε στρατιωτικές επιχειρήσεις

admin