22.8 C
Σάμος
24/05/2025
Σαμιακά

Η Fraport Greece προσφέρει νέο αναπτυξιακό κίνητρο για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Η Fraport Greece παραμένοντας συνεπής στη δέσμευσή της για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού, συμβάλλει έμπρακτα στην εθνική προσπάθεια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με την εφαρμογή νέου αναπτυξιακού κινήτρου για την προσέλκυση επιπλέον επιβατών κατά τους περιφερειακούς μήνες.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια του προγράμματος που η εταιρία είχε εισαγάγει το 2018 και το οποίο βρίσκεται ακόμα σε ισχύ και αφορά  στην εισαγωγή νέων διεθνών δρομολογίων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Το νέο αυτό κίνητρο που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των αεροπορικών εταιριών και την περαιτέρω στρατηγική προώθηση των 14 προορισμών στους οποίους  δραστηριοποιείται η Fraport Greece, προσφέρει σημαντική επιδότηση στις  χρεώσεις των αεροδρομίων που κυμαίνεται από 25% έως 50%, ενθαρρύνοντας τους αερομεταφορείς να προγραμματίσουν την έναρξη του πτητικού τους έργου νωρίτερα ή ακόμα και την παράτασή του πέραν της περιόδου αιχμής. Το κίνητρο τίθεται σε εφαρμογή από τον Οκτώβριο του 2023 και θα αφορά στους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

Με αφορμή την εισαγωγή του συγκεκριμένου αναπτυξιακού κινήτρου, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece, κ. Γιώργος Βήλος, δήλωσε: «Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελεί εθνικό στόχο. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διαχείριση των 14 αεροδρομίων,  η προώθηση των προορισμών που εξυπηρετούμε στις αγορές του εξωτερικού καθώς και η μείωση της εποχικότητας αποτελούν στρατηγικές μας προτεραιότητες. Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τα ζητούμενα των αεροπορικών εταιρειών και των τοπικών κοινωνιών, σχεδιάσαμε αυτό το νέο αναπτυξιακό κίνητρο, στηρίζοντας έμπρακτα την εθνική  προσπάθεια για την προσέλκυση επιπλέον τουριστικών ροών κατά τους μήνες χαμηλής ζήτησης».

Related posts

Σωματείο Επισιτισμού Σάμου: Παρέμβαση για κάρτα εργασίας, εποχικότητα και την «αφαίμαξη» των εργαζομένων

admin

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Όλα τα θέματα της συνεδρίασης της 29ης Μαΐου

admin

Το «Χρυσό Μετάλλιο Ήθους» της μικρής Ευαγγελίας

admin

Το EXPLORA I ξανά στη Σάμο: 638 επιβάτες ανακαλύπτουν το νησί

admin

Ιερά Μητρόπολη Σάμου: Έτοιμες οι ανακαινισμένες κατασκηνώσεις «Παναγία του Κότσικα»

admin

Ματαίωση των εξετάσεων «τύπου PISA» και στα δύο δημοτικά σχολεία στη Σάμο

admin

Τραγωδία στη Σάμο: 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός στους Βουρλιώτες

admin

2o Θερινό Σχολείο Μαθηματικών

admin

Σάμος: Άνοιξαν το φέρετρο και αντίκρισαν άλλη γυναίκα- Τραγικό λάθος

admin