24/07/2026
Περιφερειακά

«Θα συνεχίσω να στηρίζω τα νησιά μας»

stefanis
Θα συνεχίσω να στηρίζω τα νησιά μας όπως έκανα και πριν την υποψηφιότητά μου στο Βόρειο Αιγαίο, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλκιβιάδης Στεφανής λίγα λεπτά μετά την παγίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Στο εκλογικό κέντρο του Αλκιβιάδη Στεφανή ήταν όλοι οι στενοί του συνεργάτες μαζί με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπο Αθανασίου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε θερμά τους χιλιάδες ψηφοφόρους της παράταξής του καθώς και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του όλο αυτό το διάστημα.

«Θα συνεχίσω να κάνω και αυτό που έκανα πριν εμπλακώ, πριν τις 14 Ιουλίου του 2023. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το Βόρειο Αιγαίο και τα νησιά μας. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από φως, προσπαθώ λοιπόν να ενισχύσω αυτό το υπέροχο φως με όποιον τρόπο μπορώ».

Πηγή: stonisi.gr

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πυθαγόρειο: Το πρόγραμμα εορτασμού στις 5 και 6 Αυγούστου

Αφθώδης στη Λέσβο: Επιπλέον 500.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Περιφέρεια

Ενημέρωση για τις δαπάνες του αφθώδη πυρετού στη Λέσβο ζητούν Βαλσαμίδης και Μπουγδάνος

Στη Χίο συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου

Δεύτερος ψεκασμός κατά του δάκου της ελιάς σε δέκα κοινότητες της Σάμου

Συνάντηση του Γιάννη Καλτάκη με τον Κώστα Καραμανλή στην Αθήνα